Get Adobe Flash player

11-11: Memories Retold (XONE)

 

Ismerd meg a háború rideg valóságát mindkét oldalról Kurt és Harry, valamint állat barátaik szemén keresztül, interaktív festményként megelevenedő kalandjuk során.

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2018.11.09
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

1916. november 11-én egy fiatal fotós elhagyja Kanadát, hogy Európába utazva csatlakozzon a Nyugati Fronthoz. Ugyanezen a napon értesül egy német technikus arról, hogy fia bevetésen eltűnt...

 

Kurt és Harry megismerik a háború szörnyű valóságát, az egymást keresztező utakat a fronton és azon túl, miközben a borzalmak közepette igyekeznek megőrizni emberségüket a szeretteikért...ha valaha is visszatérnének közéjük.

 

1918. 11. hónapjának 11. napján 11:00-kor szembesülnek életük legnagyobb döntésével...Ez az I. Világháború végének megindító története.

 

EGY FESTMÉNYSZERŰ ANIMÁLT KALAND
A többszörös díjnyertes Aardman stúdió egy gyönyörű vászonra festi le az I. Világháború történetét, melynek eredményeként a sorra felfedezett helyszínek mindegyike egy élő festmény hatását kelti.

 

EGY EMLÉKEZETES TÖRTÉNET
Éld át a valós események ihlette megindító történetet, melyben az összetett történelmi esemény mindkét oldalán harcolva ismerheted meg a háború szörnyűségeit a fronton és azon túl is, valamint az emberek valódi természetét.

 

SORSOK TALÁLKOZÁSA
Kurt és Harry indítékai különböznek, de sorsuk mégis ugyanaz. Míg Kurt annak reményében indult útnak, hogy megtalálja elveszett fiát, a fiatal és idealista Harry kalandvágy által hajtva hagyta el Kanadát, azonban mindkettőjük tettei egyre közelebb hozzák őket életük legnagyobb döntéséhez.