Get Adobe Flash player

Just Dance 2021 (XONE)

 

Tartsd magad mozgásban egész évben a Just Dance-sorozat legújabb részével!

 
 
Platform Xbox One
Típus Zenei / Ritmusjáték
Nyelv lang
Megjelenés 2020.11.12
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Gyűljetek össze és osszátok meg a hírt a világgal: eljött a tánc ideje a Just Dance 2021-gyel!

 

Minden idők elsőszámú zenés videójátéksorozata*, ami már 70 millió példányban kelt el** idén ősszel visszatér. 40 új számmal és univerzumokkal a Just Dance egész évben mozgásban tart!

 

Ne szalassz el egyetlen alkalmat se a táncra! A Just Dance 2021 40 új táncbiztos számmal érkezik.
• Akár listavezető számokra, családi klasszikusokra, internetes jelenségekre vagy feltörekvő művészekre vágysz egy dolgot tudnod kell: a Just Dance 2021-ben elég zene van mindenkinek!
• Merülj el a számos kreatív univerzumban, köztük néhány innovatív és eredeti gyártási technológiákkal készítettben.
• Csak egy gyors körhöz lenne kedved? Használd a gyorsjáték gombot egy ízlésedhez igazított, véletlenszerű lejátszási lista elindításához.

 

Mihez lenne ma kedved? Válaszd a stílusodhoz legjobban passzoló játékmódot!
• Az edzés még sosem volt ilyen szórakoztató! Indítsd a napodat a Sweat móddal és tartsd magad motiválva az elégetett kalóriák és a tánccal töltött idő követésével.
• Kövesd és javítsd teljesítményed! Fedezd fel új részletes pontvisszanéződet, és hasonlítsd össze pontszámodat barátaidéval.
• Gyűjts a játék során vagány matricákat albumodba.
• Együtt erősebbek vagytok! Állj össze barátaiddal és osztozzatok a mókában a Co-op módban. Dolgozzatok együtt és uraljátok a táncparkettet pontszámotokat kombinálva!
• Sose lehetsz túl fiatal a tánchoz! A Kid mód kifejezetten a legfiatalabb játékosokra lett szabva, ahol 8 új gyerekbarát számot és koreográfiát élvezhetnek a szórakoztató táncélményért.
• A zenéből sosem elég! Csatlakozz az előfizetés alapú Just Dance Unlimited stream szolgáltatáshoz, és táncolj 550+ számra és még többre! A játék minden példánya 1 hónapos előfizetést tartalmaz.

 

Táncolj egész évben a Just Dance 2021-gyel!
• Vegyél részt a szezonális eseményeken és játékbeli kihívásokban, valamint élvezd az átmeneti ingyenes számokat és tematikus lejátszási listákat. Látogass el a továbbfejlesztett főmenübe a legfrissebb hírekért, valamint testraszabott szám, lejátszási lista és videóajánlásokért.
• Táncolj amíg össze nem esel a Just Dance Unlimited-del! Az év során még több számmal és tartalommal bővül a játékélmény fokozására.

 

Táncolj úgy, ahogy szeretnél! A tökéletes szám megtalálása még sosem volt ilyen könnyű a testreszabási lehetőségekkel.
• A továbbfejlesztett ajánlórendszernek köszönhetően a Just Dance személyre szabott tartalmakat kínál táncolási szokásaid és ízlésed alapján.
• Fedezz fel új univerzumokat! Válaszd ki a tökéletes előre összeállított lejátszási listát, és fedezz fel számokat, amik hamarosan a kedvenceiddé fognak válni.
• Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően könnyedén személyre szabhatod játékélményed. Válaszd ki kedvenc számaidat a folyamatosan bővüli Just Dance katalógusból, és készítsd el saját lejátszási listádat!

 

Mutasd meg a világnak mire vagy képes! Lépj a továbbfejlesztett World Dance Floor parkettjére, és mérkőzz meg az interneten keresztül más játékosokkal!
• Hívj ki más Just Dance játékosokat a világ bármely pontjáról az állandó bajnokságokon. A korrekt táncpárbaj érdekében hozzád hasonló szintű játékosokkal kell majd szembenézned.
• Élvezd a Happy Hour időszakokat, hogy belekóstolhass a Just Dance Unlimited tartalmaiba, és folytatódjék a buli!

 

További kiegészítőre sincs szükséged, hogy csatlakozz a mókához! Csak használd okostelefonod és a Just Dance Controller applikációt!
• Használd okostelefonod a játékban való navigációhoz, valamint mozdulatait követéséhez - kamerára, Kinectre vagy PS Move-ra nem is lesz szükséged. Egyszerre legfeljebb 6 játékos játszhat okostelefonjával.

 

© 2020 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Just Dance, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Nintendo Switch is a trademark of Nintendo. "PS5" and "PS4" are registered trademarks or trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. XBOX X and Xbox One are registered trademarks or trademarks of the Microsoft group of companies and is used under license from Microsoft. Stadia, the S logo, and related marks and logos are trademarks of Google LLC.

* Forrás: NPD, GfK & GSD - August 2017
**Forrás: Ubisoft.
1 A Just Dance Unlimited egy előfizetéses szolgáltatás, ami a Just Dance 2017, Just Dance 2018, Just Dance 2019 és Just Dance 2020 játékokban elérhető.