Get Adobe Flash player

Resident Evil 6 (X360)

 

Tíz év telt el a Raccoon City-t megrázó szörnyű incidens óta. Az Egyesült Államok elnöke úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza az igazságot a városban történtekről – abban a hitben, hogy ezzel új frontokat nyithat az egyre inkább elharapózó biológiai terrorizmus elleni harcban. Az elnök oldalán a bejelentés közben személyes jóbarátja és a Raccoon City incidens egyik túlélője Leon S. Kennedy áll. Amikor a helyszínt biológiai támadás éri, Leonnak egy felismerhetetlenségig átalakult elnökkel kell szembenéznie, és élete legnehezebb döntését kell meghoznia.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Akció
Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2012.10.02
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 játékkonzol

Tíz év telt el a Raccoon City-t megrázó szörnyű incidens óta. Az Egyesült Államok elnöke úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza az igazságot a városban történtekről - abban a hitben, hogy ezzel új frontokat nyithat az egyre inkább elharapózó biológiai terrorizmus elleni harcban. Az elnök oldalán a bejelentés közben személyes jóbarátja és a Raccoon City incidens egyik túlélője Leon S. Kennedy áll. Amikor a helyszínt biológiai támadás éri, Leonnak egy felismerhetetlenségig átalakult elnökkel kell szembenéznie, és élete legnehezebb döntését kell meghoznia.


Az eseményekkel egy időben Chris Redfield - a bioterrorizmus ellenes BSAA (Bioterrorism Security Assessment Alliance) ügynökség tagja - Kínába érkezik, mely ugyancsak bioterrorista fenyegetés alatt áll. Mivel egy ország sincs biztonságban a támadások és az azokat követő járványok elől, az egész bolygó népességét elfogja a félelem, miszerint már nincs remény.


Az akciójátékok és a túlélő-horrorok elemeit magában egyesítő Resident Evil 6 egyértelműen a 2012-es év legjobb horrorjátéká-nak ígérkezik. A korábbi részekből ismert Leon S. Kennedy és Chris Redfield mellé új karakterek is csatlakoznak - többek között Jake Muller - hogy szembenézzenek a biológia fegyverek jelentette világméretű fenyegetéssel Észak-Amerikában, a háború sújtotta, kelet-európai Edoniában, és a kínai Lanshiang városában. 

 

Mind a három különálló, mégis összefonódó történetszál saját főhősökkel rendelkezik, és egyedül, vagy egy társunkkal - online és offline koop módban egyaránt - játszható.


• Horror globális szinten: a C-vírus fertőzés már nem korlátozódik egy helyre. Az akicó Észak-Amerikában, Kelet-Európában és Kínában zajlik.


• Több karakter és összefonódó történetszál: Tapasztald meg a rettegést Leon S. Kennedy, Chris Redfield, Jake Muller és társaik szemszögéből.


• Egyszemélyes vagy koop kampány: a Resident Evil 6 mindkettőt nyújtja, online és offline formában egyaránt.


• Mercenaries mód: a rendkívül népszerű játékmód visszatért!


• Zombik!: a zombik visszatérnek a Resident Evil sorozatba, de most már futnak, ugranak, a játékosra ugranak, és fegyvereket használnak, így növelve a kihívást. 

Az első trailer (MAGYAR FELIRATTAL)