Get Adobe Flash player

Remember Me (X360)

 

Neo-Párizs. 2084. A személyes emlékek digitalizálhatóak, megvásárolhatóak és eladhatóak. A magánélet és a meghittség utolsó maradványai is eltűntek abban a folyamatban, mely a közösségi hálózatok XXI. század eleji robbanásszerű terjedésének logikus következménye volt. E megfigyelt társadalmat maguk az állampolgárok is elfogadták, cserébe a kényelemért, melyet csak a modern technológia képes nyújtani. Ez a „memóriagazdaság” óriási hatalmat biztosít a társadalom felett egy maroknyi ember számára.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Akció
Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2013.06.07
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videójáték-konzol

Neo-Párizs. 2084.


A személyes emlékek digitalizálhatóak, megvásárolhatóak és eladhatóak. A magánélet és a meghittség utolsó maradványai is eltűntek abban a folyamatban, mely a közösségi hálózatok XXI. század eleji robbanásszerű terjedésének logikus következménye volt. E megfigyelt társadalmat maguk az állampolgárok is elfogadták, cserébe a kényelemért, melyet csak a modern technológia képes nyújtani. Ez a „memóriagazdaság" óriási hatalmat biztosít a társadalom felett egy maroknyi ember számára.


A ‘Remember Me' egy harmadik személyű akció-kalandjáték, melyben Nilint egy egykori emlékvadászt irányíthatjuk, aki rendelkezik azzal a képességgel, hogy betörjön az emberek fejébe és megváltoztassa vagy törölje az emlékeiket. A hatóságok, tartva Nilin tudásától és képességeitől börtönbe vetik és kitörlik az emlékeit.

Sikeres szökését követően Nilin elindul, hogy utolsó és egyetlen barátja segítségével visszaszerezze személyazonosságát és emlékeit. Múltja utáni kutatása miatt azonban a felügyelt társadalom létrehozói hajtóvadászatot indítanak ellene. Története során Nilin elkezd emlékezni, hogy ki is ő, és eközben újratanulja a harcmozdulatokat, melyek egykor a világ legjobb emlékvadászává tették.

 

Hivatalos trailer

 

GamesCom 2012 gameplay trailer

 

Memory Remix gameplay trailer