Get Adobe Flash player

Killer is Dead (X360)

 

A KILLER IS DEAD a nem túl távoli jövőben, világunkhoz hasonló helyszínen játszódik. A játékos egy Mondo Zappa nevű bérgyilkost irányít, aki jobb karjában egy japán kardot forgat, míg bal – mesterséges – karja különböző cserélhető fegyverekkel szerelhető fel. Célja a világ legkegyetlenebb bűnözőinek kivégzése. A teljességgel egyedi látványvilág és a kimagasló, stílusos akciók révén a KILLER IS DEAD eddig nem tapasztalt játékélményt nyújt. A vadonatúj akciójáték, mely a KADOKAWA GAMES és a GRASSHOPPER MANUFACTURE közös fejlesztése, magán viseli a SUDA51-től már megszokott és elvárt stílusjegyeket és játékbeli elemeket, melyek a stílus csúcsát jelentik.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Akció
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2013.08
Kiadó Koch Media
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videójáték-konzol

A KILLER IS DEAD a nem túl távoli jövőben, világunkhoz hasonló helyszínen játszódik. A játékos egy Mondo Zappa nevű bérgyilkost irányít, aki jobb karjában egy japán kardot forgat, míg bal - mesterséges - karja különböző cserélhető fegyverekkel szerelhető fel. Célja a világ legkegyetlenebb bűnözőinek kivégzése. A teljességgel egyedi látványvilág és a kimagasló, stílusos akciók révén a KILLER IS DEAD eddig nem tapasztalt játékélményt nyújt. A vadonatúj akciójáték, mely a KADOKAWA GAMES és a GRASSHOPPER MANUFACTURE közös fejlesztése, magán viseli a SUDA51-től már megszokott és elvárt stílusjegyeket és játékbeli elemeket, melyek a stílus csúcsát jelentik.

 

 

  • Az olyan vitatott, de sikeres címek, mint a Lollipop Chainsaw, a Killer 7 és a No More Heroes mögött álló őrült lángelme egy cyberpunk világban tevékenykedő, igazi nagykutyákra vadászó bérgyilkos bizarr meséjével tér vissza.
  • A stílusos és ultra-erőszakos világ a mozgóképes képregényeket idéző prezentációban jelenik meg.
  • Bár Mondo a kardforgatást részesíti előnyben, bal bionikus karjával erős ütéseket mérhet ellenfeleire, akadályokon törhet át, vagy lőfegyverré alakíthatja azt, ha a sors úgy hozza, hogy távoli ellenségeket kell legyőznie.
  • Több tucatnyi mellékküldetés társul a fő cselekményszál mellé, melyekben a játékosok új felszereléseket oldhatnak fel, a fegyverek fejlesztéséhez szükséges pénzt szerezhetnek, a „Gigolo Mode"-ban pedig a Mondo által a történet során megismert gyönyörű nőket csábíthatják el.