Get Adobe Flash player

Defiance (X360)

 

A Defiance egy a jövőben játszódó, magával ragadó, nyílt világú online shooter konzolokra is PC-re. A forradalmian új, médiák közötti élményt nyújtó játék a Syfy TV-n bemutatásra kerülő Defiance sorozattal egy időben debütál – valódi újdonságként a tv sorozat eseményei hatással lesznek a játékbeli történésekre, és viszont. A játék egyesíti a konzolos TPS-ek intenzív akcióit az MMOk perzisztenciájával, hatalmas kiterjedésével és testreszabási lehetőségeivel, míg a televíziós sorozat a klasszikus tudományos-fantasztikus eposzok történetét, drámáját hozza.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Akció
Szerepjáték (RPG)
Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2013.04.02
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videojáték-konzol

A Defiance egy a jövőben játszódó, magával ragadó, nyílt világú online shooter konzolokra is PC-re. A forradalmian új, médiák közötti élményt nyújtó játék a Syfy TV-n bemutatásra kerülő Defiance sorozattal egy időben debütál - valódi újdonságként a tv sorozat eseményei hatással lesznek a játékbeli történésekre, és viszont. A játék egyesíti a konzolos TPS-ek intenzív akcióit az MMOk perzisztenciájával, hatalmas kiterjedésével és testreszabási lehetőségeivel, míg a televíziós sorozat a klasszikus tudományos-fantasztikus eposzok történetét, drámáját hozza.

 

EGY ÚJ FRONTVONAL EGY ÚJ HATÁRVIDÉKEN: Csatlakozz a futurisztikus, nyílt világú online shooterhez, ahol játékosok ezrei kutatnak az idegen technológiák után az átalakított Földön. Vadássz egyedül, vagy társaiddal, fejleszd fel képességeidet és nyiss meg új fegyvereket, melyek segítenek abban, hogy túléld a rád váró epikus csatákat.

 

EGY FEJLŐDŐ ONLINE VILÁG: Küzdj a túlélésért egy folyamatosan fejlődő környezetben, mely a dinamikus események mellett rendszeres tartalomfrissítésekkel is bővül. Játssz egyedül, vagy csatlakozz az jövőbeli San Francisco nyílt világában kalandozó, egyszerre akár több tízezer élő játékoshoz . Soha nem hitted volna, hogy egy harmadik személy shooter ilyen hatalmas is lehet.


A JÁTÉK SOHA NEM ÉR VÉGET: Dinamikus küldetések, hatalmas kooperatív csaták, és az óriási környezet felfedezésének élménye - ez mind a Defiance. Emellett a Syfy csatornán futó sorozat hetente jelentkező epizódjainak történései is kihatnak a játékra, mely lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy cselekvéseikkel megváltoztassák a sorozat eseményeit.


NINCS HAVIDÍJ!