Get Adobe Flash player

Batman: Arkham City Game of The Year Edition (X360)

 

A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham City a rendkívül izgalmas és atmoszférikus Batman: Arkham Asylum méltó folytatása. A játékosok Arkham City-be látogatnak, Gotham City új és teljesen biztonságos ’otthonába’, ahol gyilkosok, gengszterek és őrült bűnöző lángelmék ülnek rácsok mögött. A Gotham City szívében elterülő, gyorsan növekvő terülő kerület komolyan megerősített falai mögötti helyszínen zajló folytatás egy teljesen új történetet mesél el. A Batman univerzum leghíresebb, klasszikus karakterei valamint gyilkos főgonoszai most játékmeneti újításokkal és fejlesztésekkel egészültek ki, hogy a Sötét Lovag bőrébe bújva tökéletes játékélményben legyen részünk.

 
 
Platform XBOX 360
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2012.09.07
Kiadó Warner Bros.
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox360 videójáték konzol

 

• Légy te a Sötét Lovag! - A Batman: Arkham City minden ízében izgalmas, teljesen hiteles élményt nyújt: nagyívű utcai verekedések, feszült lopakodós részek, sokoldalú törvényszéki nyomozás, epikus szupergonosz küzdelmek és nem várt bepillantások Batman megkínzott lelkébe.

 

• Játssz Macskanőként! - A Macskanő a Batman: Arkham City teljes értékű játszható karaktere saját történeti szállal, mely teljesen belefonódik és illeszkedik Batman történetébe. Tájékozódási képessége és harci eszköztára szándékosan úgy lettek kialakítva, hogy egyedi és teljes értékű karakterként jelenjen meg.

 

• Letölthető Batman Year One film

 

• A "Game of the Year Edition" tartalmazza a Harley Quinn's Revenge DLC-t. A több, mint 2 órányi tartalommal, új történettel és ellenfelekkel rendelkező DLC-ben Harley - immáron saját bűnbandáját irányítva - veszélyesebb, mint valaha, és bosszút akar állni a Sötét Lovagon.

 

• Játssz Batmanként vagy Robinként az új helyszíneken, és gyűjtsd be a gyűjthető tárgyakat!

 

• További bónusztartalmak: Macskanő csomag, Robin Bundle csomag, Nightwing Bundle csomag, Arkham City Skins Pack és Challenge Map Pack

 

• Továbbfejlesztett ‘FreeFlow' harcmenet - Batman ellenfelei összehangolt támadásokkal és több irányból egy időben indított csapásokkal törnek életére. Arkham bandái nehézfegyverekkel és megújult mesterséges intelligenciával felvértezve lépnek a színre, melyek ellen Batman kétszer annyi harci animációt, támadást, ellentámadást és elkábítást vet be.

 

• Új eszközök - Batman olyan új eszközöket használ, mint a Cryptographic Sequencer V2-es változata vagy a füstgolyócskák. A már meglévő eszközök pedig megújult funkciókkal szélesítik ki Batman képességeit, így kedvenc övének súlya változatlan marad.

 

• Új történet - A történetet ismét az ötszörös Emmy-díjas Paul Dini vetette papírra, aki a Batman: Arkahm City-vel Gotham fertőzött szívébe vezeti a játékosokat.

 

• Arkham elköltözött - Az Arkham Asylum és a Blackgate börtön bezárása után Gotham új polgármestere, Quincy Sharp minden fogvatartottat Arkham City-be helyezett át - a terpeszkedő szuperbörtön Arkham Szigeténél ötször nagyobb területen található, külön ipari negyedekkel, ismerős helyszínekkel és Gotham nevezetességeivel.
• Óriási szereplőgárda - A játékosok számos, Batman világának ismert szereplőjével találkozhatnak: Macskanő, Kétarc, Harley Quinn, Pingvin, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man, Joker, Rébusz, Mr. Jégcsap, Talia al Ghul és számos más, még felfedésre kerülő, ikonikus karakter.

 

• Nagyformátumú színészek - Mark Hamill és Kevin Conroy ismét Joker-t és Batman-t alakítják, Talia al Ghul-t pedig a népszerű Castle sorozatból Stana Katic játssza.