Get Adobe Flash player

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (PS4)

 

A NARUTO SHIPPUDEN-SZTORI VÉGRE JELENLEGI GENERÁCIÓS KONZOLOKRA ÉRKEZIK! Miután a NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM-széria eddigi epizódjaiból több mint 12 millió példány fogyott, a sorozat mára az anime és manga videojáték feldolgozások egyik legsikeresebb, legnépszerűbb darabjává vált. Egyszer viszont minden történetnek véget kell érnie, ezért a NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 4 az eddigi legjobb STORM-játék lesz! Ráadásul ez lesz az első NARUTO / NARUTO SHIPPUDEN-felvonás amely kihasználja a jelenlegi generációs konzolok erejét. Ismerd meg az átdolgozott harcrendszer minden titkát, vesd bele magad a NARUTO SHIPPUDEN-játékok eddigi legepikusabb csatáiba, ahol olyan küzdelmekben lehet részed, mint még soha, miközben végigkíséred Naruto Uzumaki történetét.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2016.02.05
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A NARUTO SHIPPUDEN-SZTORI VÉGRE JELENLEGI GENERÁCIÓS KONZOLOKRA ÉRKEZIK!

 

Miután a NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM-széria eddigi epizódjaiból több mint 12 millió példány fogyott, a sorozat mára az anime és manga videojáték feldolgozások egyik legsikeresebb, legnépszerűbb darabjává vált. Egyszer viszont minden történetnek véget kell érnie, ezért a NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 4 az eddigi legjobb STORM-játék lesz! Ráadásul ez lesz az első NARUTO / NARUTO SHIPPUDEN-felvonás amely kihasználja a jelenlegi generációs konzolok erejét.

 

Ismerd meg az átdolgozott harcrendszer minden titkát, vesd bele magad a NARUTO SHIPPUDEN-játékok eddigi legepikusabb csatáiba, ahol olyan küzdelmekben lehet részed, mint még soha, miközben végigkíséred Naruto Uzumaki történetét.


Jellemzők:

 

 

  • Újgenerációs látványvilág - A PC, PS4 és Xbox One-központú fejlesztésnek hála fantasztikus, az anime kép világát megragadó látványvilágban lehet részed
  • Elképesztő szereplőgárda - A Naruto-játékok történetének legaktuálisabb repertoárja vár

 


KERESD PARTNEREINKNÉL!