Get Adobe Flash player

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition (PS4)

 

Légy részese egy felejthetetlen kalandnak a Dragon Quest XI legteljesebb kiadásával!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2020.12.04
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A legendás RPG sorozat legfrissebb fő részének legteljesebb kiadása.

 

A Definitive Edition tartalmazza az eredeti DRAGON QUEST XI minden tartalmát karakterspecifikus jelenetekkel, a zenék eredeti és a zenekari változata, valamint a 2D-s és 3D-s grafikai stílus közti váltás lehetőségével, japán szinkronnal és sok mással kibővítve.

 

Indulj egy epikus kalandra a Luminary, a kiválasztott szerepében egy világban, ahol mindenki rá vadászik. A Luminary és hűséges útitársai együtt dolgozva próbálják túlélni rosszakaróik csapásait, valamint megakadályozni a gonosz erők tervét, hogy káoszba taszítsák Erdrea világát. Fedezz fel egy hatalmas DRAGON QUEST világot, és ébreszd fel a benned szunnyadó erőt ebben a kihagyhatatlan kalandban!

 

JÁTSSZ, AHOGY CSAK AKARSZ, és válts bármikor a 3D-s HD vagy a 2D-s 16-bites módok, az eredeti és zenekari zenék, valamint az angol és japán szinkron között.
MERÜLJ EL TICKINGTON 16-BITES VILÁGÁBAN az extra mellékküldetés helyszínén, ahol retro stílusban újraálmodott múltbéli DRAGON QUEST világokat járhatsz be.
• GYORSÍTSD FEL A KÜZDELMEKET KÉTSZERES VAGY NÉGYSZERES SEBESSÉGRE, lovagolj meg új szörnyhátasokat és támadj velük ellenfeleidre a tapasztalati pontokért.
DOBD FEL A KALANDOD három Draconian Quest beállítással, mint a 'Super Shypox', a 'Townsfolk Talk Tripe' vagy a 'Party Wiped Out if Protagonist Perishes'.
ÖRÖKÍTSD MEG KALANDODAT A FOTÓ MÓDDAL, vágd pózba mindegyik karaktert, és készíts képeket a gyönyörűen megtervezett Erdrea világával a háttérben.