Get Adobe Flash player

Resident Evil 4 (PS4)

 

A Resident Evil 4-ben Leon S. Kennedy-nek, az amerikai kormányügynöknek egy misztikus szekta, a Los Illuminados nyomába kell erednie, miután azok elrabolják az elnök lányát.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2016.12.02
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Resident Evil 4-ben Leon S. Kennedy-nek, az amerikai kormányügynöknek egy misztikus szekta, a Los Illuminados nyomába kell erednie, miután azok elrabolják az elnök lányát. Leon útja egy európai faluba vezet, ahol elképzelhetetlen rémségekbe fut, miközben megpróbálja felgöngyölíteni a misztikus ügy szálait.

 

Az intenzív, zsigeri harcokra kiélezett epizód a Resident Evil saga azon fejezete, amely forradalmasította a legendás széria játékmenetét. A Resident Evil 4 tömve van hátborzongató, akciódús, tömeges összecsapásokkal, melyek révén ebben az epizódban találhatók meg a sorozat meghatalmasabb, legintenzívebb csatajelenetei.

 

Jellemzők

 

Legendás látványvilág - A Resident Evil 4 lenyűgöző látványvilággal és művészeti stílussal

 

„Separate Ways" epilógus - Játssz Ada Wongként abban az öt extra fejezetben, melyek a történetet egy teljesen új oldalról mutatják be!

 

Megnyitható kosztümök - Szerezz meg egyedi öltözeteket a karaktered számára, mint például Leon R.P.D. egyenruháját, vagy Ashley középkori páncélját

 

Mercenaries játékmód - Egy új, különleges játékmód, ahol olyan rajongói kedvenceket irányítva szállhatsz szembe a hordákban érkező ellenfelekkel, mint Wesker vagy épp Hunk