Get Adobe Flash player

Balan Wonderworld (PS4)

 

Indulj egy varázslatos kalandra egy mágikus világban. és kerekedj felül a kihívásokon különleges kosztümök egész sorával!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2021.03.26
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Üdvözlünk egy csodálatos, akcióval teli előadáson, amihez hasonlót még sosem láttál!


A BALAN WONDERWORLD egy káprázatos akció-platformer játék, ami a Balan Theatre köré épül. A rejtélyes karmester, Balan vezetésével a műsor sztárjai, Emma és Leo számos karakteres kosztüm különleges képességeit bevetve utazzák be Wonderworld bizarr és képzeletbeli vidékeit, ahol a valós világ emlékei és kivetülései keverednek emberek számára kedves dolgokkal.

 

Sztárjainkra tizenkét különböző történet vár Wonderworld tájain a maguk egyedi stílusával. Ahogy felfedezik a labirintusszerű pályák minden trükkök és csapdák egész sorát tartogató szegletét, meg kell szerezniük minden történet szívét.

 

Wonderworld az emberek szívében és képzeletében létezik
Ezen történet helyszíne Wonderworld fantasztikus és bizarr vidéke; egy hely, ahol az emberek boldog és pozitív emlékei keverednek gondjaikkal és negativitásukkal. Leót és Emmát egy rejtélyes bohóc, Balan vezeti be Wonderworld világába, ahol útnak indulnak, hogy megtalálják mi a fontos számukra. Mielőtt visszatérhetnének a valós világba, előbb vissza kell állítaniuk az egyensúlyt a szívükben.

 

Több mint 80 különböző kosztüm nyitja meg az összes akciót, amire csak vágyhatsz
A műsor sztárjai képesek bevetni Wonderworld lakóinak erejét színes kosztümöket felöltve, köztük több, mint 80 különböző darab közül válogatva. Üsd ki ellenfeleid, sétálj a levegőben, állítsd meg az időt, vagy manipulálj különböző tárgyakat...a lehetőségek száma végtelen, mikor egy új kosztümöt öltesz fel.

 

Két legendás alkotó újra találkozik
Gyertek el mind és élvezzétek a Square Enix történetmesélésének csúcsát egy a legendás Naka Yuji által megalkotott csodákkal teli, akciódús világban. 20 év óta először Naka Yuji és Oshima Naoto újra egyesítik erejüket a BALAN COMPANY csapatában, összehozva a legtehetségesebb fejlesztőket, művészeteket és zenészeket a cégen belül és kívül egyaránt.

 

2 fős kooperatív mód
Élvezz egy még csodálatosabb kalandot, ahogy az egyik játékos Leo, a másik pedig Emma karakterét irányítja a 2 fős helyi kooperatív módban. Dolgozzatok együtt két különböző kosztüm képességeit kombinálva, ami garantáltan új utakat fog megnyitni előttetek, ahogy bebarangoljátok Wonderworld-öt!

 

© 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.