Get Adobe Flash player

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 (PS3)

 

A kritikailag is elismert Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM sorozat 2013-ban várva várt főellenfél-harcokkal és a játékélményt tovább emelő, vadonatúj funkciókkal tér vissza a PS3-ra és az X360-ra. Videojátékban most láthatod először a Maszkos Ember és Kilencfarkú támadását Averrejtek ellen. A történetmód az anime legfrissebb eseméneit soha nem látott hűséggel adja vissza.

 
 
Platform Playstation 3
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2013.03.08
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation3 videojáték-konzol

A kritikailag is elismert Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM sorozat 2013-ban várva várt főellenfél-harcokkal és a játékélményt tovább emelő, vadonatúj funkciókkal bővülve tér vissza a PS3-ra és az X360-ra.

 

Videojátékban most láthatod először a Maszkos Ember és Kilencfarkú támadását Averrejtek ellen. A történetmód az anime legfrissebb eseményeit soha nem látott hűséggel adja vissza.

 

A magával ragadóbb, a történethez hűségesebb és még extrémebb Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM 3 a videojátékban valaha látott legepikusabb Naruto élményt nyújtja. Dattebayo!

 

 

  • Merülj el a Naruto világában! - A Naruto Ultimate Ninja STORM 3 a legmagávalragadóbb és legepikusabb Naruto játék, melyet valaha megalkottak.
  • Légy tanúja, amint a Kilencfarkú (Nine-Tails) megtámadja Averrejteket (Konoha)! - A történet Kilencfarkú heves, Averrejtek elleni támadásával indul. Segítsd Hiruzen-t és Minato-t, hogy megvédjék a falut Kilencfarkúval és a Maszkos Emberrel szemben.
  • Gigantikus léptékű főellenfél-harcok! - Visszatértek a boss-harcok, és lenyűgözőbbek, mint valaha. Vond be az egész falut a Kilencfarkú elleni hatalmas harcba.