Get Adobe Flash player

GRID Autosport (Limited Black Edition) (PS3)

 

A BAFTA-díjas GRID és a BAFTA-díjra jelölt GRID 2 után a Codemasters® új autóversenyével, a GRID Autosport-tal megtapasztalhatod, hogy milyen érzés profi versenyzővé válni. A játékosok elmerülhetnek a kortárs motorsportok világában - mely a különféle versenyágak és sorozatok széles skáláját öleli fel – valamint saját maguk építhetik fel és alakíthatják karrierjüket. Ez egy kiterjedt, mély és intenzív világ, melyből természetesen nem hiányozhat - a csak a versenyautók által nyújtott - izgalom sem.

 
 
Platform Playstation 3
Típus Verseny
Szimulátor
Nyelv lang
Megjelenés 2014.06.27
Kiadó Codemasters
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation3 videojáték-konzol

A BAFTA-díjas GRID és a BAFTA-díjra jelölt GRID 2 után a Codemasters® új autóversenyével, a GRID Autosport-tal megtapasztalhatod, hogy milyen érzés profi versenyzővé válni. A játékosok elmerülhetnek a kortárs motorsportok világában - mely a különféle versenyágak és sorozatok széles skáláját öleli fel - valamint saját maguk építhetik fel és alakíthatják karrierjüket. Ez egy kiterjedt, mély és intenzív világ, melyből természetesen nem hiányozhat - a csak a versenyautók által nyújtott - izgalom sem.

 

Csapattársaik mellett a játékosoknak meg kell küzdeniük fő riválisaikkal, hogy vad versenyeken - ahol minden előzés számít, és minden helyezés jelentőséggel bír - nyerjék el a csapatok szponzorainak elismerését. A GRID Autosport kiterjedt karriermódjában a játékosok szakosodhatnak kedvenc versenyágukra, vagy minden kategóriában győzedelmeskedhetnek: megtapasztalhatják a túrautóknál a „falka" agresszióját, figyelhetik a gumikopást az éjszakába nyúló Endurace eseményeken, precízen vezethetik a nyitott karosszériájú kocsikat, vagy uralhatják az autójukat a tuner eseményeken és azonnal reagálhatnak az utcai versenyek helyzeteire.

 

Minden egyedi kategória különböző sorozatokat és ezzel együtt különféle osztályokat rejt: túraautók, „hypercarok", Endurance GT autók, prototípusok, együlésesek, szuperátalakított járművek, drift-kocsik, csak hogy néhányat említsünk meg a rengeteg közül. A tartalomban bővelkedő GRID Autosport 22 lenyűgöző helyszín több mint 100 útvonalát tárja eléd, melyek csak arra vágynak, hogy - a szabadon gyűjthető, tuningolható és fejleszthető - modern és klasszikus, csúcsteljesítményű kocsikkal felszántsd az aszfaltot.

 

A GRID Autosport funkcióinak és hangvételének kialakítását alapos konzultáció előzte meg a GRID közösséggel, profi versenyzőkkel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel. Ennek eredményeként visszatért a belső autós nézet, valamint a játék a GRID játékok történetének legkifinomultabb vezetési modelljét kapta. A többjátékos versenyek a RaceNet rendszerén futnak, mely a megjelenéstől fogva hetente új kihívásokat biztosít, és a vadonatúj RaceNet Racing Clubs (RaceNet Versenyklubok) bevezetésével online csapatversenyekre is lehetőséget ad. A party-módok, a Demolition Derby és a kompetitív, osztott képernyős játékmódok teszik teljessé a terjedelmes karriermódot és a kiterjedt, a játék központi elemét képező online játékelemeket.

 

A GRID Autosport a sorozat történetének leggazdagabb tartalmával érkezik, és igazi, valósághű motorsport élményt nyújt, miközben nem téveszti szem elől azt sem, hogy mi teszi a GRID sorozat játékait GRID játékká - itt minden a versenyről szól!

 

TERMÉKJELLEMZŐK:


ÉPÍTSD FEL KARRIERED PROFI VERSENYZŐKÉNT! - A játékosok álmaikat kiélve profi versenyzővé válhatnak. Egy hatalmas karriert befutva a csapatokba léphetnek be, és akár csapatokat is válthatnak, szponzori jutalmakban részesülhetnek, legyőzhetik riválisaikat és csapattársaikkal versenyezhetnek. Válaszd ki a kedvenc versenystílusod, vagy törj az összes kategóriában a csúcsra!

 

TAPASZTALJ MEG KÜLÖNBÖZŐ VERSENYSTÍLUSOKAT - Öt, egymástól gyökeresen eltérő, különböző stratégiát megkövetelő versenystílus garantálja az egyedi élményt. Kezeld a járművek közelségét a túraautóknál, versenyezz az éjszakába menően a hosszú Endurance eseményeken, vezess „tisztán" a nyitott karosszériás járművekkel és mutasd meg vezetői képességeidet a tuning és utcai versenyeken, ahol ellenfeleid félelmetes közelségben vannak.

 

VERSENYSOROZATOK SZÉLES VÁLASZTÉKA - Csak a legizgalmasabb csúcsteljesítményű autókkal - legyen szó klasszikusokról vagy kortárs járművekről - versenyezve a játékosok a túraautóknak, a „hypercaroknak", az Endurance GT autóknak, a prototípusoknak, az együléseseknek, a szuperátalakított járműveknek, a drift-kocsiknak és még számos más osztálynak szentelt sorozatban mérkőzhetnek meg.

 

AZ AUTÓSPORTOK VILÁGA - A GRID Autosportban 22 lenyűgöző helyszín több mint 100 útvonalán száguldozhatsz, a hatalmas karrier- és onlinemódokat pedig a partymódok és a kompetitív osztott képernyős játékmód teszi teljessé

 

RACENET TÖBBJÁTÉKOS INTEGRÁCIÓ - A GRID Autosport-tal megérkeztek a klán alapú küzdelmek: a játékosok barátaikkal közösen versenyklubokat alakíthatnak és a csapat színeiben versenyezhetnek a közösség más klubjai ellen. Emellett minden hét újabb kihívásokat tartogat számukra, nyomon követhetik statisztikáikat és a RaceNet által kezelt ranglisták élére törhetnek.

 

VALÓSÁGOS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA - Éld át a kerék-a-kerék-melletti versenyzés izgalmát a továbbfejlesztett, reálisan vezető mesterséges intelligenciák ellen, melyek személyiségük függvényében védik az íveiket, kockázatot vállalnak, vagy a nyomás alatt hibáznak és megpördülnek. Az autentikus élmény érdekében az MI alkalmazkodik a verseny típusához: túraautóknál például az autók gyakrabban kerülnek egymással kapcsolatba, míg a nyitott karosszériás versenyeknél tisztábban vezetnek.

 

A TELJESÍTMÉNY JAVÍTÁSA & TUNING - A játék minden egyes járműve szabadon tuningolható és állítható, hogy tökéletesen megfeleljen a játékos egyedi versenystílusának. Igény szerint olyan részletek állíthatóak be, mint például a leszorítóerő, a váltó áttételek és a felfüggesztések. A játékosok az online versenyek és a karriermód pályáin előnyöket biztosító fejlesztéseket szerezhetnek meg, mint például a motor upgrade-ek, a jobb fékek vagy a csökkentett súly.

 

INTENZÍV VERSENYEK - A szurkoló tömeg előtt minden előzés számít és minden helyezés jelentőséggel bír. A visszatérő belsőnézet révén a játékosok teljesen átadhatják magukat a versenyzés élményének, a csapattárs-utasításokat és a rádiózást használva pedig támadásra vagy védekezésre ösztönözhetik csapattársaikat.

 

A VISSZAJELZÉSEKET FIGYELEMBE VEVŐ FEJLESZTÉS - A Codemasters széleskörű és részletes konzultációt folytatott a közösséggel, versenyzőkkel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel a GRID Autosport tervezése és megvalósítása során. Együttes hozzájárulásuk több száz egyedi javítást és módosítást eredményezett, az egyes járművek vezetési modelljétől kezdve az általános versenyélményen át azokig a funkcionalitásokig, melyeket a Codemasters legnagyobb rajongói kértek.


A BLACK EDITION TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐ EXTRÁKAT TARTALMAZZA:

  • Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series autó
  • Black Edition White Ravenwest festések
  • 20 db Black Edition online használható festés-minta
  • 10 db új prémium szponzor a hozzá tartozó kihívásokkal