Get Adobe Flash player

Barbie and Her Sisters Puppy Rescue (PS3)

 

Csatlakozz Barbie és nővérei – Skipper, Stacie és Chelsea – kalandjaihoz, amint megpróbálnak elveszett kiskutyák nyomára bukkanni szülővárosukban, Willowsban! Minden szereplő egyedi képességekkel járul hozzá a nyomozáshoz: Skipperrel az állatorvosi teendőket láthatod el, Chelsea állatgondozójában felcicomázhatod őket, míg Stacie kutyatáborában új trükköket taníthatsz a kölyköknek! Játssz és gondoskodj a kiskutyákról, mielőtt megtalálják végleges otthonukat!

 
 
Platform Playstation 3
Típus Gyerek
Nyelv lang
Megjelenés 2015.11.19
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 3 konzol

Csatlakozz Barbie és nővérei - Skipper, Stacie és Chelsea - kalandjaihoz, amint megpróbálnak elveszett kiskutyák nyomára bukkanni szülővárosukban, Willowsban! Minden szereplő egyedi képességekkel járul hozzá a nyomozáshoz: Skipperrel az állatorvosi teendőket láthatod el, Chelsea állatgondozójában felcicomázhatod őket, míg Stacie kutyatáborában új trükköket taníthatsz a kölyköknek! Játssz és gondoskodj a kiskutyákról, mielőtt megtalálják végleges otthonukat!


Jellemzők

 

  • Találd meg az elveszett kiskutyákat a város különböző pontjain, akadj a nyomukra és mentsd meg a bajbajutott kölyköket
  • Szabd át az ízlésednek megfelelően a kutyaólokat, új játékokkal, takarókkal, ágyakkal és ezernyi más kiegészítővel!
  • Gondozd, ápold a kiskutyákat, és taníts nekik új, szórakoztató trükköket