Get Adobe Flash player

NASCAR '14 (PC)

 

Most rajtad a sor, hogy elmerülj a világ legizgalmasabb motorsport verseny sorozatának padlógázzal és izgalmakkal teli legújabb részében, a NASCAR ’14.–ben! Vedd át a kormányt kedvenc versenyződtől, és éld át a versenyhetek izgalmait, a gyakorlástól kezdve, az időmérőn át egészen a verseny kihívásokkal teli napjáig! Kedvenc versenyzőiddel és az élő visszajátszással a NASCAR ’14 a leghitelesebb NASCAR élményt nyújtja a rajongóknak.

 
 
Platform PC
Típus Szimulátor
Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2014.05
Kiadó Deep Silver
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Most rajtad a sor, hogy elmerülj a világ legizgalmasabb motorsport verseny sorozatának padlógázzal és izgalmakkal teli legújabb részében, a NASCAR '14.-ben! Vedd át a kormányt kedvenc versenyződtől, és éld át a versenyhetek izgalmait, a gyakorlástól kezdve, az időmérőn át egészen a verseny kihívásokkal teli napjáig! Kedvenc versenyzőiddel és az élő visszajátszással a NASCAR '14 a leghitelesebb NASCAR élményt nyújtja a rajongóknak.

 

A NASCAR '14 -ben minden megvan, ami a tökéletes versenyélményhez szükséges:

 

  • A NASCAR fénypontjai (NASCAR Highlights): A "NASCAR Highlights" segítségével Te határozod meg a szezon legizgalmasabb versenyeinek kimenetelét. Az Eutechnyx újrateremtette az izgalmas akciót, ahol az autók állapota pontosan leképezi a valóságot, az időjárás ugyanaz, mint élőben, a startpozíciók és a pályák pedig megfelelnek a valóságnak - az egyedüli különbséget Te jelented!
  • Karriermód: Küzdd fel magad a ranglétrán az átfogó és részletes karriermódban; versenyezz egyedi építésű autókkal, szerezz szponzorokat, és repítsd át csapatodat a kutatás és fejlesztés segítségével a célegyenesen.
  • Hivatalos csapatok és pályák: Versenyezz a hivatalos NASCAR csapatokkal és versenyzőkkel a kedvenc pályáidon: a meredek Daytona-tól, a kanyargós és fordulatos Sonoma-n át, a szédítően sebes Talladega-ig.
  • Ligák: A versenyzés új, magasabb szintje, melyben barátaiddal online ligákat hozhattok létre, dinamikus statisztikákkal, kihívásokkal, ranglistákkal és visszajátszásokkal.
  • Online többjátékos lehetőségek: Használd ki a dinamikus, képesség-alapú játékostárs-kereső (matchmaking), a bajnokságok, és a kényelmes 'drop in/drop out' szerverböngésző adta lehetőségeket, melyek garantálják a becsületes és élvezetes versenyeket.