Get Adobe Flash player

Mining Industry Simulator (PC)

 

Teljesítsd a szállítási szerződéseket, figyeld a világpiaci trendeket, bővítsd a céged akár 50 járművel, géppel és épülettel, tedd nyereségessé a vállalkozást, és hozz létre egy egész üzleti birodalmat! Vigyázz, mert szükséged lesz mind a szürkeállományodra, mind a szervezési készségeidre, hogy a lehető leghatékonyabb munkát végezd. Követned kell a szállítási határidőket, a karbantartási és biztonsági szükségleteket, különben kénytelen leszel leállítani a termelést. Légy résen! A marketing szerepe kulcsfontosságú, ha előkelő helyet akarsz kivívni magadnak a piacon. Ne becsüld alá a közvélemény erejét!

 
 
Platform PC
Típus Szimulátor
Nyelv lang
Megjelenés 2015.08.14
Kiadó Koch Media
 
 

Rendszerkövetelmények:

MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNYEK: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8 · Processzor: AMD Athlon X2 4800+ (2x2500 MHz) vagy Intel Core 2 Duo (2x2600 MHz) vagy jobb · Memória: 2GB · Grafikus kártya: Intel HD Graphics 4600, ATI Radeon HD 3850 (512 MB), NVIDIA GeForce GTS 250 (512 MB) vagy jobb · Merevlemez: 4GB · DirectX®: 10 · Hang: DirectX 9.0c kompatibilis.

INTERNETKAPCSOLAT ÉS INGYENES STEAM-FIÓK SZÜKSÉGES AZ AKTIVÁLÁSHOZ.

 

Teljesítsd a szállítási szerződéseket, figyeld a világpiaci trendeket, bővítsd a céged akár 50 járművel, géppel és épülettel, tedd nyereségessé a vállalkozást, és hozz létre
egy egész üzleti birodalmat! Vigyázz, mert szükséged lesz mind a szürkeállományodra, mind a szervezési készségeidre, hogy a lehető leghatékonyabb munkát végezd. Követned kell a szállítási határidőket, a karbantartási és biztonsági szükségleteket, különben kénytelen leszel leállítani a termelést. Légy résen! A marketing szerepe kulcsfontosságú, ha előkelő helyet akarsz kivívni magadnak a piacon. Ne becsüld alá a közvélemény erejét!


  • Hiteles üzleti szimulációs játék valósághű termelési és üzleti folyamatokkal
  • Irányítsd a teljes termelési láncot a bányászattól a marketingig
  • Több mint 50 különböző géppel, járművel és épülettel bővítheted céged tevékenységét
  • 12 különböző fejezet vár, de akár saját célkitűzéseket is meghatározhatsz a szabad játék módban


Magyar nyelvű játékszoftver (felirat), magyar nyelvű leírással.