Get Adobe Flash player

King's Bounty: Dark Side (PC)

 

Itt az ideje, hogy csatlakozz a sötét oldalhoz! Kelj útra Teana másik oldalára, és járd be azokat a vidékeket, melyek eddig rejtve maradtak a királyi fejvadászok elől. A King’s Bounty történetében először a karakterválasztásnál a játékosok nem csak a karakterosztályról, de hősük fajáról is dönthetnek. Az orkok a harcosok, a demonessek a paladinok, a vámpírok pedig a mágusok.

 
 
Platform PC
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2014.07
Kiadó 1C Company
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Itt az ideje, hogy csatlakozz a sötét oldalhoz! Kelj útra Teana másik oldalára, és járd be azokat a vidékeket, melyek eddig rejtve maradtak a királyi fejvadászok elől.

 

A King's Bounty történetében először a karakterválasztásnál a játékosok nem csak a karakterosztályról, de hősük fajáról is dönthetnek. Az orkok a harcosok, a demonessek a paladinok, a vámpírok pedig a mágusok.

 

A Hatalmas Orkok elvesztették a döntő csatát Tristremnél. Könyörtelen tündék fosztogatják az ork falvakat, szentélyeket gyaláznak meg és a zöldbőrű újszülötteket mészárolják. A híres ork harcos Orc-Baghyr egy maroknyi elit harcos élén elmenekül, hogy menedéket keressen.

 

Az emberek lovagjai betörtek Atrixusba. Apja halála után a fiatal démonlány Neoleene uralkodik. Odaadó impjei által alkotott kis egységével küzdi át magát a könyörtelen harcosok sorain.

 

Az ősi Morton klán kastélyát vámpírvadászok ostromolják. Az infú Daert elhagyja otthonát, hogy szövetségeseket keressen a többi nagy, de a kihalás szélén álló faj tagjai között.

 

A három hős sorsa megpecsételtetett. A szakrális Fekete-barlang mélyén, ahol sok-sok évszázaddal ezelőtt a fény népei bebörtönözték az Ősi Gonoszt, hőseink fogadalmakat tesznek és antik ereklyéket cserélnek. Összegyűjtik hadseregeik maradványait, és csatába vonulnak a túlélésért. Csak együtt képesek ellenállni az emberek és a tündék közelgő seregeinek!

 

JELLEMZŐK

  • Új társ/kísérő rendszer (minden karakter egyedi és különböző kísérővel rendelkezik)
  • Új harcostárs
  • Új egységek, ereklyék és dühképességek 
  • Több mint 100 új küldetés és 15 soha nem látott helyszín