Get Adobe Flash player

Realpolitiks (PC)

 

Állj egy nemzet élére és segíts országodnak átvészelni a különböző kríziseket, konfliktusokat, vagy katonai és gazdasági erődet bevetve hódítsd meg az egész világot, ebben a modern, valósidejű stratégiai játékban!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2017.05.05
Kiadó 1C Company
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

A Realpolitiks egy hatalmas modern, valósidejű stratégiai játék, amiben a játékosok bármelyik jelenlegi nemzet uralkodójává válhatnak. Elmerülhetnek a modern világ problémáiban, országuk aktuális geopolitikai határaival erejüket és gazdasági hatalmukat bevetve katonai konfliktusokba és nemzetközi ügyekbe bocsátkozhatnak. Válaszd meg saját módszeredet, hogy miként viszonyulsz a többi nemzet érdekeihez, a váratlan eseményekhez, a globális fenyegetésekhez és számos más krízishez. Birkózz meg az Európai Unió felbomlásával, az Iszlám Állam terjeszkedésével, a III. Világháború következményeivel és más valós, illetve fiktív forgatókönyvvel.

 

A három politikai rendszerre (demokrácia, tekintélyelvűség, totalitarizmus) építve a Realpolitiks keretében a játékosok számos különböző módon terjeszthetik ki országuk befolyását annak érdekében, hogy megnyerjék a globális uralomért folyó versenyt. Használd diplomáciai képességeidet, gazdasági előnyeidet, katonai erődet, valamint morális és etnikai döntéshozatalod teljes szabadságát, hogy a világ szuperhatalmává válj és biztosítsd polgáraid jólétét.

 

Növeszd és fejleszd nemzeted, hogy a lehető legmagasabb helyet foglalja el gazdasági erő, technológiai versenyképesség és katonai fölény terén a globális ranglistán. A Tiéd a döntés, hogy az Egyesült Nemzetek megbecsült tagjává válsz, vagy a környezetedet rettegésben tartó nukleáris zsarnokká. Terjeszd ki határaidat meglátásod szerint a Realpolitiks egész világra kiterjedő sandbox játékmenetével, amiben akár tengeri kolóniákat is létrehozhatsz. Ha pedig ez sem lenne elég, civilizációnk magvait a világűrben is elvetheted...

 

Jellemzők

 

• Irányítsd a világ bármely országát a globális uralomért folytatott küzdelemben a különféle játékszcenáriókban.

 

• Formáld országod politikai rendszerét és kurzusát, valamint határozd meg kapcsolatait más nemzetekkel.

 

• Foglalkozz a bel- és külügyekkel, és nézz szembe a természeti katasztrófák, terrorizmus, pénzügyi válságok és egyéb problémák jelentette veszélyekkel.

 

• Használd a politika széles eszköztárát a nemzetközi kapcsolatokban - befolyásold más nemzetek belügyeit közvetlenül a kémtaktikák és a hírszerzés segítségével.

 

• Próbálj meg politikád során morálisan és etikuson bánni másokkal... vagy cselekedj épp ellenkező módon.

 

• Minden területre szerteágazó döntési-fa , különböző mini-szcenáriók és véletlenszerű események biztosítják a nagyfokú újrajátszhatóságot..