Get Adobe Flash player

Company of Heroes 2 - The Western Front Armies (PC)

 

A Company of Heroes 2: The Western Front Armies a Company of Heroes 2 első, az alapjáték nélkül, önállóan is futtatható többjátékos kiadása. Ismét a nyugati hadszíntér kerül a középpontba, ahol a második világháború legsötétebb napjainak brutális harcaiba csöppenhetsz. Az amerikai erők és a német Oberkommando West (Nyugati Főparancsnokság) két teljesen egyedi frakciót hoz a játékba, akik örökre megváltoztatják a multiplayer harcot.

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2014.06.24
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

A Company of Heroes 2: The Western Front Armies a Company of Heroes 2 első, az alapjáték nélkül, önállóan is futtatható többjátékos kiadása.

 

Ismét a nyugati hadszíntér kerül a középpontba, ahol a második világháború legsötétebb napjainak brutális harcaiba csöppenhetsz. Az amerikai erők és a német Oberkommando West (Nyugati Főparancsnokság) két teljesen egyedi frakciót hoz a játékba, akik örökre megváltoztatják a multiplayer harcot.

 

Minden hadsereg egyedi és jól megkülönböztethető taktikai lehetőségeket nyújt, valamint új gyalogsági egységekkel, csapatfegyverekkel, járművekkel, képességekkel és fejlesztésekkel rendelkezik, melyeket a nyugati hadszíntér összesen nyolc, különböző évszakokban játszódó többjátékos pályáin használhatunk ki.

 

A „The Western Front Armies" egy kibővített fejlődési rendszert kapott, mely további új, egyedi tartalmakkal bővíti a játékot, és lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy még az eddiginél is jobban elmélyedjenek a játék taktikai és stratégiai lehetőségeiben.

 

A „The Western Front Armies" önállóan futó kiegészítő-csomagként kiváló belépési pont a sorozattal még csak most ismerkedők számára, ugyanakkor hozzáférést biztosít az élénk Company of Heroes 2 közösséghez is. Az új játékosok az auto-meccsben a már meglévő 23 Company of Heroes 2 térképen is játszhatnak, és minden meglévő frakció ellen küzdhetnek.

 

 

  • AMERIKAI FEGYVERES ERŐK (US FORCES): Használd a vadonatúj képességeket és stratégiákat, és csapj le Eisenhower szövetséges hadseregének erejével!
  • OBERKOMMANDO WEST (NYUGATI FŐPARANCSNOKSÁG): A német csapatok ebben a teljesen új megközelítésben új képességekkel és stratégiákkal vehetik fel a küzdelmet. 
  • A NYUGATI HADSZÍNTÉR: Szítsd a háború tüzét a népszerű nyugati fronton is, mely lélegzetelállító környezetével a játékban korábban nem látott élénk színvilágot hoz a megszokott valósághűség mellé. 
  • ÚJ TÉRKÉPEK: Nyolc lenyűgöző új térkép csatlakozik a 23 darab, már meglévő Company of Heroes 2 térkép bőséges gyűjteményéhez, valamint a több mint 1000, a közösség által alkotott, Steam workshopon elérhető pályához.
  • INTENZÍV ONLINE HARCOK: Érezd a harcmezőn történő stratégiai hadviselés semmihez sem hasonlítható kegyetlenségét, és vegyél részt véres csatákban az egész világon elszórt ellenfeleiddel szemben.
  • MINDEN CSATA EGY TÖRTÉNETET MESÉL EL: Éld át a frontvonalak küzdelmeinek brutalitását testközelből, és vezesd győzelemre csapataidat katonai képességeid birtokában.