Get Adobe Flash player

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy (NS)

 

Merülj el a Masashi Kishimoto nagysikerű mangáján alapuló Ultimate Ninja Storm sorozat három részének felújított változatában bárhol, bármikor!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2019.03.15
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY egyetlen gyűjteménybe sűríti a legjobb anime / manga adaptációk közé sorolt STORM sorozat három nagysikerű epizódját. A kollekció az alábbi játékok felújított HD változatát tartalmazza: NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM, NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 2, NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 3 FULL BURST.

 

• Egy előnyös csomag három teljes játékkal
A NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM, NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 2 és NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 3 FULL BURST felújított HD változata.

 

• Újgenerációs konzolon
A Nintendo Switch adottságainak köszönhetően a játékosok nem csak otthon, de akár az úton is élvezhetik a csodálatos anime látványvilágú kaland küzdelmeit.

 

• DLC tartalmak és sok más!
A gyűjtemény az alapjátékok mellett a hozzájuk megjelent kiegészítőket is tartalmazza, köztük plusz küldetéseket, kosztümöket, epizódokat és mást.

 

A termék adathordozót nem tartalmaz, csupán egy aktivációs kódot. Használatához aktív internetkapcsolatra és elegendő szabad tárhely szükséges.