Get Adobe Flash player

 

Hír - XBOX SERIES X NYITÓCÍM LESZ A YAKUZA: LIKE A DRAGON

A SEGA az Inside Xbox keretében bejelentette, hogy az elismert Yakuza sorozat következő robbanékony része, a Yakuza: Like a Dragon nyitócímként lesz elérhető a következő generációs Xbox Series X konzolra, valamint szimultán az Xbox termékcsalád többi tagjára, PlayStation 4-re és PC-re.

 

 

A kiadó örömmel jelenti be továbbá, hogy a Yakuza: Like a Dragon már megjelenéskor támogatni fogja az Xbox Series X Smart Delivery funkcióját, így a játékosoknak csupán egyszer kell majd megvenniük a játékot, hogy Xbox One és Xbox Series X konzoljukon is élvezhessék, miután a konzol és a játék rá kiadott verziója is megjelent. A Yakuza: Like a Dragon emellett támogatja a cross-save funkciót is, amivel mindegy mikor dönt a játékos úgy, hogy átlép a következő generációba, nem kell mindent újra az elejéről kezdenie.

 

A történet kezdetét veszi...

 

A Yakuza: Like a Dragon magja egy alvilági történet a küzdelemről azért, amiben hiszel még ha teljesen a padlóra is kerülsz. Az új főszereplő, Ichiban Kasuga egy kisebb jakuza család alacsony beosztású tagja, aki magára vállalja a felelősséget egy bűnért, amit nem követett el annak érdekében, hogy megvédje pátriárkáját és apafiguráját, Masumi Arakawa-t. Miután 18 éves börtönbüntetését követően Ichiban visszatér a társadalomba azzal szembesül, hogy klánját, melynek egykor része volt felszámolták, megmaradt néhány tagjára pedig az utcákon vadásznak, ráadásul azt is megtudja, hogy egykori pátriárkája lehet mindezért a felelős. Az árulás, veszteség és zavarodottság elképzelhetetlen érzéseivel szembesülve útnak indul, hogy felfedje az igazságot. Itt veszi kezdetét a Yakuza: Like a Dragon története.

 

Egy igazán elképesztő RPG, amilyet még sosem láttál

 

A vadonatúj szereplőgárda és helyszínek mellett a Yakuza: Like a Dragon keretében bemutatkozik egy dinamikus RPG harcrendszer, ami olyan irányba viszi a műfajt, ahol még sosem járt - a jelenkori Japánba. Ichiban egy keményvonalas RPG rajongó, így annak érdekében, hogy koncentrált maradjon a harcok során, a küzdőteret egyik kedvenc játékaként képzeli el. A Yakuza: Like a Dragon keretében a játékosok a hagyományos RPG-ktől rendkívül távol álló 19 különböző kaszttal léphetnek szintet - nem Harcosként vagy Varázslóként, hanem Testőrként és Zenészként teljesen egyedi képességekkel és erősségekkel. Készülj fel, hogy Ichiban bőrébe bújj és stílusosan zúzz be pár koponyát!

 

Üdvözöl az alvilági játszótér

 

Rengeteg változásával együtt a Yakuza: Like a Dragon továbbra is egy keményvonalas Yakuza élmény, melynek része a városszerte fellelhető közel végtelen számú fergeteges minijáték és mellékküldetés. Több, mint 50 mellékküldetés, sosem látott minijátékok gyűjteménye, valamint olyan visszatérő közönség kedvencek, mint a karaoke és a SEGA Arcade biztosítja, hogy a játékosok élvezni fogják Yokohama utcáin töltött idejüket.

 

A Yakuza: Like a Dragon minden, amit a rajongók imádnak és tudnak a sorozatról rengeteg káprázatos csavarral a következő generációnak. A játékosok fejest ugorhatnak a drámába, akcióba és vidámságba, amiről a Yakuza sorozat ismert teljesen új karakterek egész sorával, valamint Yokohama gyönyörűen életre keltett, vadonatúj helyszínein.

 

Az elkövetkező hónapokban további Yakuza: Like a Dragon információk várhatón, köztük a játékmenettel, kasztokkal, képességekkel, felfogadható csapatagokkal és sok mással kapcsolatos részletekről.

 


A Yakuza: Like a Dragon 2020-ban jelenik meg Xbox Series X-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.2020.05.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes