Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A SID MEIER’S CIVILIZATION VI – NEW FRONTIER PASS UTOLSÓ CSOMAGJA

A 2K nemrég bejelentette, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát összesen nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier's Civilization® VI - New Frontier Pass hatodik és egyben utolsó csomagja, a Portugal Pack 2021. március 25-től lesz elérhető. A kiadó ma felfedte az első részleteket Portugáliáról és vezetőjéről, III. Jánosról:

 

 

III. János a „Gyarmatosító" vagy talán kedvesebben nevén a „Jámbor" Portugália és Algarve királya volt 1521-1556 között. III. János a hit humanista megközelítését támogatta, és az ő uralkodása alatt érkezett meg végül az inkvizíció Portugáliába. Gyakran élt diplomáciával és előnyös érdekházasságokkal, valamint jelentősen kiterjesztette Portugália kereskedelmi hálózatát.Portugália „Casa Da Índia" egyedi képessége jelentősen megnöveli a Nemzetközi Kereskedelmi Útvonalak hozamát, de korlátozza ezen útvonalakat a partmenti vagy kikötővel rendelkező városokba. Ez a képesség a növeli továbbá a kereskedő egységek hatótávolságát, és lehetővé teszi, hogy víz mezőkre lépjenek, ahogy azok megnyíltak.III. János egyedi képessége, a „Porta Do Cerco" megnövelt látótátávolságot biztosít minden egységnek, valamint fokozza a kereskedelmi útvonalak kapacitását, mikor Portugália egy új civilizációval találkozik, és nyílt határokat biztosít minden városállamnak.A Nau egy egyedi tengeri közelharci egység, ami a karavellát váltja ki. Ez az egység egy ingyenes előléptetéssel kezd, kevesebb karbantartást igényel, mint a karavella, és két töltetéssel rendelkezik Feitoria - különleges portugál kikötő - építéséhez.Portugália két egyedi épülettel rendelkezik - Navigációs Iskola és Feitoria. A Navigációs Iskola az Egyetem épületét váltja ki és fokozza a tengeri egységek termelését minden városban, ahol megépülnek. Emellett növeli a város tudomány hozamát minden két partmenti vagy tó mező után annak határain belül, és további Nagy Admirális Pontokat biztosít.

 

A Feitoria kizárólag Nau egységgel építhető fel egy idege város partmenti mezőjén, egy luxus- vagy bónuszforrás mellé. Egy Feitoriával rendelkező városba küldött kereskedelmi útvonal ráadás aranyat és termelést biztosít Portugáliának.A Sid Meier's Civilization® VI - New Frontier Pass hatodik és egyben utolsó kiegészítője, a Portugal Pack 2021. március 25-től lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re.A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.2021.03.18
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes