Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ CÍMET KAPOTT A LUMINOUS PRODUCTIONS ELSŐ JÁTÉKA

A Square Enix Ltd. a SQUAR ENIX PRESENTS digitális eseményen bejelentette újonnan alapított stúdiója, a Luminous Productions első játékát Forspoken címen. A tavaly eredetileg PROJECT ATHIA címen bejelentett Forspoken keretében a játékosok Frey Holland, egy átlagos lány szerepét ölthetik magukra, akinek varázslatos képességeit bevetve kell túlélniük Athia fantasztikus és veszedelmes vidékein.

A bemutató során a fejlesztők felfedték, hogy a játék főszereplője, Frey karakterét a 2019-es Charlie Angyalai film sztárja, Ella Balinska fogja alakítani.


„Az első videójátékos munkámként és hatalmas videójáték rajongóként felnőve lenyűgöző látni, ahogy összeáll a Forspoken a valóság és a fantázia közti határt összemosó káprázatos világa és története" mondta Balinska. „Frey karaktere igazán valódi, nyers és egy olyan lány képét festi, aki elvesztett - átvitt és szó szerint egyaránt -, és akivel rögtön azonosulni tudtam, és azt hiszem sokan mások is hasonlóan fognak érezni világszerte, mikor megkezdik ezt a kalandot."Frey áll a Forspoken középpontjában, ahogy egy ismeretlen világot fedez fel és néz szembe kegyetlen próbatételeivel, hogy felfedje Athia rejtélyét. A kiadó egy új előzetessel betekintést adott a játékosoknak a Forspoken tartogatta varázslatos és veszedelmes játékmenetbe és utazásába.

 

 

A kifejezetten PlayStation® 5 (PS5TM) konzolra tervezett Forspoken teljes mértékben kihasználja a konzol erejét, és demonstrálja a Luminous Productions filozófiáját, hogy sosem látott játékélményeket nyújtson a kreativitást és a legújabb technológiákat egyesítve.A Forspoken 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re és PC-re. 2021.03.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes