Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A LIFE IS STRANGE-SOROZAT KÖVETKEZŐ JÁTÉKA

A SQUARE ENIX Ltd. a kiadó élő közvetítése, a SQUARE ENIX PRESENTS során bejelentette a Life is Strange: True ColorsTM-t, ami a Life is Strange: Before the Storm alkotói, a Deck Nine Games gondozásában készül a Square Enix External Studios közreműködésével. A zenei előadó és közösségi média sztár mxmtoon által felfedett Life is Strange: True Colors volt a digitális műsor központi eleme, ahol bemutatkozott a játék új főszereplője, dinamikus természetfeletti ereje, és egy izgalmas rejtély. A kiadó bejelentette továbbá a kritikusok által elismert Life is Strange és Life is Strange: Before the Storm feljavított grafikát és animációkat kínáló új változatai a Life is Strange Remastered Collection részeként.

 

 

A sorozat történetében először nem kell többé várnod a következő epizódra, a Life is Strange: True Colors ugyanis teljes formában jelenik meg.A teljes előadás rögzítő technológiával, és a feltörekvő tehetség, Erika Mori közreműködésével életre keltve a játékosok Haven Springs vidékeit járhatják majd be Alex Chen szerepében, aki régóta elnyomja 'átkát': Empathy képességét, egy természetfeletti erőt, mellyel megtapasztalhatja, magába szívhatja és manipulálhatja mások erős érzelmeit, amiket lobogó, színes aurákként lát. Mikor testvére életét veszti egy állítólagos balesetben, Alexnek meg kell barátkoznia illékony erejével, hogy kiderítse az igazságot - és felfedje a kisvárosban rejtőző sötét titkokat. Alex Chen utazása, ereje és jövője a te kezedben van.A játékosok Haven Springs utcáin töltött idejüket exkluzív zenék fogják kísérni új mxmtoon és Novo Amor számokkal, valamint olyan előadók licencelt dalaival, mint a Radiohead, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin és sokan mások.Jeff Litchford, a Deck Nine Games alelnöke elmondta: „Rendkívül megtisztelő, hogy visszatérhetünk a Life is Strange élénk, érzelmekkel teli és meghatározó világába. Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek ezt a történetet: egy történetet az empátiáról, emberi kapcsolatokról, és a küzdelemről, hogy megtaláld a helyet, amit otthonnak hívhatsz. A Life is Strange: Before the Storm óta alkalmazott történetmesélési fejlődés, fejlesztési technológia és prémium szinkronelőadás lehetővé teszi, hogy a játékosok minden eddiginél jobban elmerüljenek a Life is Strange: True Colors világában."

 

 

A műsor keretében bejelentésre került továbbá a Life is Strange Remastered Collection. Ez a gyűjtemény tartalmazni fogja a Life is Strange és a Life is Strange: Before the Storm felújított változatát feljavított grafikával és animációkkal. A kollekció a Life is Strange: True Colors Ultimate Edition kiadása részeként, és önállóan is elérhető lesz még idén.

 

A Life is Strange: True Colors 2021. szeptember 10-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2021.03.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes