Get Adobe Flash player

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier (XONE)

 

A Telltale Games közkedvelt The Walking Dead sorozata újabb évaddal tér vissza A New Frontier alcímmel, ahol a korábbi részekben megismert Clementine és társai túlélésért folytatott küzdelmét kísérhetjük figyelemmel.

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2017.03.03
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

A Tellale díjnyertes és eladási listákat vezető The Walking Dead sorozata visszatér a harmadik évadjával - „A New Frontier" címen. Az Első- és Második Évadban látott, erősen érzelmekre építő történetvezetést folytatva újra a videojátékok világának kedvenc karaktere, a zombi apokalipszis borzalmai közt felnövő kislány - Clementine - oldalára térünk vissza. Történetét Javier, a családja megtalálásért küzdő fiatal fiú szemén keresztül ismerhetjük meg, valamint Clem játszható visszaemlékezésein át, amik bemutatják múltját, és annak a történetét, hogyan indult bosszúhadjáratára. Az A New Frontier keretében a játékosok felfedezhetnek egy világot, amiben éppen újraépül a civilizáció és megtudhatják, milyen áldozatokat kell hozni, hogy újra működjön a társadalom.

 

A The Walking Dead- The Telltale Series: A New Frontier dobozos változata egy Season Pass lemezként érkezik a boltokba, ami tartalmazza az Első Részt, valamint megjelenésükkel hozzáférést ad az elkövetkező részek letöltésére is.A The Walking Dead - The Telltale Series Robert Kirkman képregényén alapul.