Get Adobe Flash player

Dragon Quest Heroes II (PS4)

 

Egy új világ és egy új történet vár felfedezésre, számos ismerős és sosem látott Dragon Quest karakterrel, no meg szörnyekkel!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2017.04.28
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Egyszer, még évekkel ezelőtt egy hosszú és szörnyű háború tombolt a világban. Amikor végre véget ért, az emberek ünnepélyes esküt tettek, hogy többé nem harcolnak egymással. A világ hét birodalomra oszlott és ezer évig béke honolt. Egy nap a még képzés alatt álló unokatestvérek, Lazarel és Teraza újra találkoznak Harba Királyságban, távol Dunisian otthonuktól. Akkor még nem is sejtik, hogy a Dunisian hadsereg épp arra készül, hogy lerohanja őket, élükön régi barátjukkal, Cesar Herceggel.

 

A hosszú ideje tartó békének vége szakad, és a világon eluralkodik a káosz. A Király követének segítségével a két hősnek el kell utaznia Accordiaba, hogy találkozzanak a Hét Birodalom Uralkodóival, és megoldást találjanak a béke megteremtésére a világban.

 

A DRAGON QUEST HEROESTM II egy teljesen új világban játszódó akció-szerepjáték új hősökkel és történettel, amely egy hatalmas kalandra küldi a játékosokat, hogy visszaállítsák a rendet az egykor békés világban, izgalmas küzdelmekkel teli utazásuk során pedig epikus harcokat vívhatnak. A kooperatív lehetőségeknek köszönhetően a játékosok az interneten keresztül legfeljebb négy másik kalandor oldalán verhetik vissza az ellenfelek hullámait, és győzedelmeskedhetnek gigantikus főszörnyek felett.

 

A DRAGON QUEST HEROES II-ben számos sajátos mozdulatokkal és képességekkel rendelkező, egyedi karakter közül válogathatnak a játékosok, amelyek között ismerős arcok is feltűnnek a DRAGON QUEST® sorozatból, valamint négy teljesen új hős, akiknek erejüket egyesítve kell elpusztítania a Hét Birodalomra leselkedő ismeretlen fenyegetést.

 

Jellemzők

 

• Internetes többjátékos mód - legfeljebb 4 játékossal.
• Változz szörnyeteggé és harcolj úgy, ahogy ők!
• Egy új világ, egy új történet és egy új kaland.
• Rengeteg játszható karakter más-más egyedi képességekkel.
• Váltsd karakterosztály és próbálj ki különböző harcstílusokat a számos varázslattal és fegyverrel!