Get Adobe Flash player

Digimon World: Next Order (PS4)

 

A Digimon World-széria visszatér nyugatra a Digimon World: Next Order révén!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2017.01.27
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Digimon World-széria visszatér nyugatra a Digimon World: Next Order révén! Egy teljesen új kaland, egy teljesen új sztori vár rád!

 

A Digivilág kétségbe van esve. A Machinedramonok szabadon garázdálkodnak a világban, és elképesztő káoszt okoznak: a Digivilágnak a te segítségedre van szüksége! Fedezd fel és járd be ezt az izgalmas világot, és oldd meg a digi-rejtélyt. Szerezz hűséges Digimon-társakat és új barátokat, és segítségükkel járd be az epikus kaland minden állomását!

 

A széria történetében először fedezd fel a Digivilágot nem egy, hanem két Digimon társsal, toborozz és csatázz több mint 215 Digimonnal, és válassz fiú vagy lány főszereplő közül!

 

A Digivilág csak rád vár...

 

Jellemzők

 

ÚJ DIGIFEJLESZTŐ FUNKCIÓK!
Neveld fel, képzed ki, etesd Digimo-társaidat - minden interakció és aktivitás számít!

 

TOVÁBBFEJLESZTETT HARCRENDSZER
A társaiddal ápolt szoros kapcsolat kulcsfontoságú: képezd ki Digimonjaidat, hogy megállják a helyüket a csatákban, akár egyedül is! Az együttműködés és a szinkronizáció társaiddal létfontosságú: a szoros kapocs és az érzelmek is kihatnak a csaták végkimenetelére!

 

ExE EVOLÚCIÓK
Ha elég szoros kapcsolatot ápolsz Digimonjaiddal, aktiváld az ExE evolúciót, és olvaszd őket össze egy nagyobb, erősebb szörny létrehozásának érdekében!