Get Adobe Flash player

Dark Souls III: The Fire Fades Edition (PS4)

 

A Dark Souls III legteljesebb kiadása, ami az alapjáték mellett tartalmazza az Ashes of Ariandel és The Ringer City kiegészítőket is.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2017.04.21
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Dark Souls III - The Fire Fades EditionTM tartalmazza az alapjátékot, valamint a Season Pass-t (Ashes of Ariandel DLC és The Ringed City DLC), ami új helyszínekkel, főellenfelekkel, ellenségekkel, valamint fegyverekkel és páncélzatokkal fokozza a játékélményt.

 

Miközben a tüzek kialszanak és a világ romba dől, a japán FROMSOFTWARE és a rendező, Hidetaka Miyazaki folytatja a többszörösen díjnyertes, közönségkedvenc, az egész műfajt meghatározó akció-szerepjáték sorozatot, a Dark Souls-t annak harmadik epizódjával. A jelenlegi és a leendő rajongók egyaránt elveszhetnek a jól ismert játékmenetben és a hangulatos látványvilágban.

 

Ashes of Ariandel: Utazz Ariandel havas világába, ahol egyebek mellett új területek, főellenfelek, ellenségek, fegyverek, páncélzatok, és varázslatok várnak. Elfogadod a kihívást és ismét kebledre öleled a sötétséget?

 

The Ringed City: Éld át egy sötét világ utolsó epikus a díjnyertes Dark Souls IIITM végső kiegészítőjében, ami csak Hidetaka Miyazaki fejében születhetett meg. Utazz a világ végére, hogy megtaláld Ringed City városát, és fedezd fel az új területeket, ellenfeleket, páncélokat, varázslatokat és tárgyakat.

 

Jellemzők


HANGULATOS LÁTVÁNYVILÁG: A dinamikus fénykezelésnek és az elképesztő részecskeeffekteknek hála a játékosok egy minden eddiginél jobban festő dark fantasy világba csöppenhetnek

 

ÖSSZEFÜGGŐ VILÁG: A nagy hozzáértéssel és műgonddal megálmodott világ lélegzetelállító tájakkal és hatalmas bejárható területtel várja a játékosokat

 

KÜLÖNLEGES HARCRENDSZER: Az egyedi harci stílusok révén minden játékos a saját igényeihez igazíthatja a játékstílusát

 

EGYEDI ONLINE RENDSZER: A széria hagyományos online módjának továbbfejlesztett változata, amely gördülékenyen és szinte láthatatlanul kapcsolja össze az egyszemélyes történetet az online világgal