Get Adobe Flash player

Space Junkies (PS VR)

 

Ragadj fegyvert és ugorj fejest a Space Junkies pörgős VR összecsapásaiba!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2019.03.26
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol és PlayStation VR készülék

BEMUTATKOZIK A SPACE JUNKIES
Egy zsigeri, jetpack-hajtású, árkád lövöldözős VR játék, amiben a halálos űrarénákat berepülve vívhatsz extrém harcokat.

 

VÁR A DIRTY BOWL
Ha eddig azt gondoltad, hogy a világűr veszélyes, akkor csak várj, míg próbára teszed magad a Dirty Bowl versenyen! A halál villámgyorsan és bármilyen irányból érkezhet, ahogy a kifejezetten erre tervezett, különböző arénákban küzdesz és navigálsz.

 

ADRENALIN FŰTÖTTE TÖBBJÁTÉKOS MÓD
A fegyverforgató elit Spacers törzsek tagjaként 2-2 és 1-1 elleni, free-for-all, vagy King Mode küzdelmekben teheted próbára képességeidet.

 

ISMERD MEG A TESTED HATÁRAIT
Repülj át elképesztő sebességgel a magával ragadó űrbéli harctereken, az egyedi navigációs rendszer és a támogatott Sony DualShock 4 kontroller segítségével. A hihetetlen szabadságot biztosító 6 fokozat teljes mértékben kihasználja a 6 tengelyű irányítást, hogy teljesen elmerülhess a virtuális valóságban.

 

TELJES VR NAVIGÁCIÓ AZ ŰRBEN
Térj ki és repülj el a veszélyek elől az 360 fokos harctereken! Jobb, ha minden eshetőségre felkészülsz, ellenfeleid ugyanis nem csak gyorsan, de felülről, alulról, oldalról, és akár hátulról is lecsaphatnak rád!

 

VÁLTOZATOS ARZENÁL
A Sunblaster-től kezdve egészen a Biogun-ig, az őrületes fegyverek széles kínálatával különböző szögből, valamint a két kezedben lévő tetszés szerinti puska erejét kombinálva csaphatsz le ellenfeleidre.

 

HELLÓ DRÁGÁM, HALLASZ?
A teljes térhatású hangokkal teljesen elmerülhetsz a robbanékony környezetben.

 

NEM EVILÁGBÓL VALÓ
A mikrogravitáció furcsa és csodálatos fizikája a te virtuális játszótered. A láncreakcióktól kezdve a dinamikus fényeken át, egészen a rombolható környezetig, a harcteredet a te tetteid alakítják.