Get Adobe Flash player

Resident Evil 5 (PS4)

 

A régi konfliktusok hamvaiból egy új szörnyűség születik.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2016.12.02
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A régi konfliktusok hamvaiból egy új szörnyűség születik. Az Umbrella Corporation halálos vírusait sikerült ugyan elpusztítani, de egy új veszély jelent meg a világban. Évekkel a Raccoon City-ben történt szörnyűségek után Chris Redfield a világot járva harcol a bioorganikus fegyverekkel, most már mint a BSAA-tagja. Az ügynökség Christ Afrikába küldi, hogy utána járjon annak az új vírusnak, amely agresszív lényekké változtatja áldozatait. Kalandja során egy másik BSAA-ügynök, az afrikai Sheva Alomar segédkezik: ketten összedolgozva kell, hogy megtalálják a titokzatos események nyitját.

 

Egy új, forradalmi kooperatív játékmenet révén a Resident Evil 5 egy olyan élményt kínál, ahol a terror elhagyja az árnyékokat, és fényes nappal szabadítja rá a rémségeket a főszereplőkre!

 

Jellemzők

 

Minden korábbi letölthető tartalom - A csomag tartalmaz minden öltözetet, játékmódot, és a két extra sztorifejezetet, a „Lost in Nightmares-t" és a „Desperate Escape-et".

 

Mercenearies játékmód - A Mercenaries United játékmódban ikonikus ellenfelekkel és bossokkal kell megküzdened a lehető legmagasabb pontszám megszerzéséért. Nyolc játszható karakter közül választhatsz, olyan klasszikus RE-szereplőket irányítva, mint Albert Weskter vagy Jill Valentine, ráadásul mindegyikük egyedi öltözettel és felszereléssel rendelkezik.

 

Két játszható karakter - Chris Redfield, az első Resident Evil és a Resident Evil: Code Veronica főszereplője visszatér, oldalán egy új szereplővel. Sheva Alomarral, az afrikai BSAA ügynökével.

 

Kétfős lokális / online kooperatív mód - A kooperálásra építkező játékmenet révén egy forradalmi Resident Evil-élményben lehet részed: Chrisnek és Shevának együttműködve kell megbirkóznia mind az eléjük kerülő ellenfelek hordáival, mind a továbbjutást akadályozó kihívásokkal.