Get Adobe Flash player

Gundam Versus (PS4)

 

A közkedvelt GUNDAM sorozat gigantikus robotjai megrohamozzák otthonodat. Légy részese a hatalmas gépezetek összecsapásainak az offline és online játékmódok széles kínálatában a széria különböző időszakaiból származó Mobil Suit páncélzatokat irányítva!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2017.09.29
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Hozd el a küzdelmeket otthonodba! 


A világhírű óriás robot sorozat első alkalommal jelenik meg otthoni konzolokra. A széria történetének számos Mobile Suit páncélzatával és teljesen új, exkluzív konzolos funkciókkal a rajongók végre új szintre emelhetik a 2-2 elleni harcokat a GUNDAM VERSUS-ban! 

 

Pörgős 2-2 elleni küzdelmek


Manőverezz riválisaid felé és morzsold fémhulladékká a GUNDAM VERSUS sorozat ikonikus és izgalmas 2-2 elleni harcaiban! Vess be mindent a lőfegyverektől kezdve a villámgyors közelharci csapásokig az otthoni konzolos verzió számos egyedi Offline és Online játékmódjában! Az új gyors mozdulatok tovább bővítik lehetőségeidet, melyekkel könnyebben térhetsz ki vagy lepheted meg ellenfeled támadásod visszavonásával. Hívj egy Strike támogató karaktert az oldalara, hogy segítségedre legyen a harc hevében! 

 

Hívd ki a legjobbakat 


Készülj fel, hogy összecsapj a bolygó legjobb játékosaival a globális szervereken internetes harcterein! Hihetetlen erőA PlayStation 4 és az Unreal Engine képességeinek köszönhetően a GUNDAM VERSUS teljesen új környezeti pusztításokat, tájdeformációt és dinamikus fényeffektusokat tartalmaz. 

 

Szerelkezz fel a győzelemre 


Válassz két különböző Awakening System, a Blaze Gear és a Lightning Gear közül, melyek felerősítik közelharci támadásaid, feljavítják célzásod és sok mást!