Get Adobe Flash player

God Eater 3 (PS4)

 

A God Eaterek tovább folytatják reménytelennek tűnő küzdelmüket a Földet kiszipolyozó és mindent elpusztító Aragamikkal a God Eater 3-ban!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2019.02.08
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Az „Oracle cell" életformák a semmiből tűntek fel a Földön, és kezdték meg minden élet kiszipolyozását a bolygóból. Végtelen falánkságuk és kivételes alkalmazkodókészségük miatt először a félelmetes, később a rettegett, majd végül az „Aragami" nevet kapták. Mivel a hagyományos fegyverek teljesen hatástalannak bizonyulnak ellenük, egész városok és civilizációk omlanak össze a velük vívott harcban, az emberiség pedig minden nappal egyre közelebb kerül a kihaláshoz.

 

Csupán egyetlen remény maradt az emberiség számára: a pusztító lények erejét magukban rejtő élő „God Arc" fegyverek, valamint az azokat forgató God Eaterek, akik kétségbeesett háborút folytatnak ebben az őrült istenek által feldúlt világban...

 

Alkosd meg karaktered, válaszd ki fegyvered a széles God Arc kínálatból, nézz szembe teljesen új Aragamikkal, és küzdj az emberiség túléléséért a GOD EATER 3 dinamikus és villámgyors csatáiban, miközben felfedezed a korábbi GOD EATER részekben sosem látott területeket!

 

• Az első kifejezetten újgenerációs konzolokra megálmodott GOD EATER epizód
• Dinamikus küzdelmek és villámgyors akció
• Teljesen új helyszínek
• Legyőzésre váró új Aragamik
• Számos eredeti fegyver