Get Adobe Flash player

Dark Souls III: The Fire Fades Edition (PC)

 

A Dark Souls III legteljesebb kiadása, ami az alapjáték mellett tartalmazza az Ashes of Ariandel és The Ringer City kiegészítőket is.

 
 
Platform PC
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2017.04.21
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

A Dark Souls III - The Fire Fades EditionTM tartalmazza az alapjátékot, valamint a Season Pass-t (Ashes of Ariandel DLC és The Ringed City DLC), ami új helyszínekkel, főellenfelekkel, ellenségekkel, valamint fegyverekkel és páncélzatokkal fokozza a játékélményt.

 

Miközben a tüzek kialszanak és a világ romba dől, a japán FROMSOFTWARE és a rendező, Hidetaka Miyazaki folytatja a többszörösen díjnyertes, közönségkedvenc, az egész műfajt meghatározó akció-szerepjáték sorozatot, a Dark Souls-t annak harmadik epizódjával. A jelenlegi és a leendő rajongók egyaránt elveszhetnek a jól ismert játékmenetben és a hangulatos látványvilágban.

 

Ashes of Ariandel: Utazz Ariandel havas világába, ahol egyebek mellett új területek, főellenfelek, ellenségek, fegyverek, páncélzatok, és varázslatok várnak. Elfogadod a kihívást és ismét kebledre öleled a sötétséget?

 

The Ringed City: Éld át egy sötét világ utolsó epikus a díjnyertes Dark Souls IIITM végső kiegészítőjében, ami csak Hidetaka Miyazaki fejében születhetett meg. Utazz a világ végére, hogy megtaláld Ringed City városát, és fedezd fel az új területeket, ellenfeleket, páncélokat, varázslatokat és tárgyakat.

 

Jellemzők


HANGULATOS LÁTVÁNYVILÁG: A dinamikus fénykezelésnek és az elképesztő részecskeeffekteknek hála a játékosok egy minden eddiginél jobban festő dark fantasy világba csöppenhetnek

 

ÖSSZEFÜGGŐ VILÁG: A nagy hozzáértéssel és műgonddal megálmodott világ lélegzetelállító tájakkal és hatalmas bejárható területtel várja a játékosokat

 

KÜLÖNLEGES HARCRENDSZER: Az egyedi harci stílusok révén minden játékos a saját igényeihez igazíthatja a játékstílusát

 

EGYEDI ONLINE RENDSZER: A széria hagyományos online módjának továbbfejlesztett változata, amely gördülékenyen és szinte láthatatlanul kapcsolja össze az egyszemélyes történetet az online világgal