Get Adobe Flash player

Hitman: The Complete First Season (PC)

 

Irányítsd a 47-es Ügynököt, és végezz komoly hatalommal rendelkező célpontokkal szerte a világban ebben az intenzív kémthrillerben!

 
 
Platform PC
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2017.01.31
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Irányítsd a 47-es Ügynököt, és végezz komoly hatalommal rendelkező célpontokkal szerte a világban ebben az intenzív kémthrillerben!

 

A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása több mint 100 órányi játékidővel vár, az első szezon összes epizódját egyetlen csomagba rakva - Franciaország, Olaszország, Marokkó, Thaiföld, az Egyesült Államok és Japán is arra vár, hogy felfedezd!

 

A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása az alábbi extra tatalmakkal érkezik:

 

• 3 bónusz küldetést tartalmazó missziócsomag (The Icon, A House Built on Sand, Landslide)
• A játék teljes zenei anyaga
• Egy „Így készült"werkfilm, amely megmutatja, hogy a 2015-ös E3-as bemutatót követően miként is jutott el a megjelenésig a játék
• A HITMAN Requiem Blood Money Pack, amely a Blood Money epizód legendás fehér öltönyét, fehér gumikacsáját, és a krómozott ICA-pisztolyt is tartalmazza

 

A Hitman: The Complete First Season minden helyszínt, kihívást, a fejlesztőcsapat által készített Escalation Contracts missziót és a közösség által alkotott Contracts-küldetéseket is tartalmazza. Ezen felül a január 31-e után aktiválódó Elusive Target eseményekhez is hozzáférést biztosít.

A játék PlayStation 4-es változata 6 további, PlayStation 4-exkluzív misszióhoz, a The Sarajevo Six-hez is hozzáférést biztosít.

 

Hitman ©2016 Io-Interactive A/S. All rights reserved. IO-INTERACTIVE and the IO logo are trademarks of Io-Interactive A/S. HITMAN and the HITMAN logo are trademarks of Square Enix Limited. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Co. Holdings Ltd. The "PS" Family logo is a registered trademark and "PS4" is a trademark of Sony Interactive Entertainment Inc. AMD, the AMD Arrow logo, Radeon and combinations thereof are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. All other trademarks are the properties of their respective owners.