Get Adobe Flash player

Dead Rising 4 (PC)

 

Frank West 16 év után visszatért Willamette városába, hogy újra megmentse a zombihordáktól.

 
 
Platform PC
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2017.03.14
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

PC-re látogat a Dead Rising 4. A játékosok az ünnepi lázban égő Colorado, Willamette városába látogathatnak, ahol egy rejtélyes járvány ütötte fel a fejét a Willamette Memorial Megaplex Mall-ban és környékén. Frank West fotóriporter visszatér, 16 évvel a Dead Rising cselekményei után. Egy átlagos férfi, aki egy kicsit sem mindennapos helyzetben találja magát, ahol meg kell találnia az igazságot a kitörésért felelős kormányzati összeesküvés mögött. Persze nem csak ő kutatja az igazságot, mivel egy titkos katonai hadművelet, egy tolvajjá lett volt diák és teljesen új zombik is ugyanazon bizonyítékra hajtanak. Franknek kell először megtudnia az igazat...vagy meghalnia a felkutatása közben.

 

Izgalmas harcokkal, páratlan szintű fegyver és karakter testreszabással a Dead Rising 4 rendkívüli élményt nyújt a játékosoknak, ahogy felfedeznek, kutatnak, és a túlélésért harcolnak ebben a nyílt világú sandbox játékban, a következő zombiapokalipszis küszöbén.

 

Jellemzők


• Frank West visszatért! - Az eredeti Dead Rising főhőse, Frank West fotóriporter 16 évvel a Willamette városában történtek után visszatér, teljesen új kamerás telefonjával, hogy zombi szelfiket készíthessen és felkutathassa a városszerte elrejtett tárgyakat.

 

• Nyílt világú sandbox - Kutasd át a Willamette Memorial Megaplex hatalmas tereit fegyverek és kosztümök után, amikkel túlélheted a zombiapokalipszist és járd be a várost plusz nyomokért.

 

• Bármiből lehet fegyver - Készíts el saját zombipusztító felszerelésedet a több száz potenciális fegyverkombinációból, a praktikus daraboktól kezdve az olyan őrült szerkezetekig, mint a Suckmaster 3000 vagy a Sledge Saw.

 

• Két teljesen új zombi osztály - A játékosok Fresh és Evo zombikkal is összefuthatnak. A Fresh zombik még csak nemrég fertőződtek meg, és haragtól fűtve rontanak a játékosoknak. Az Evo zombik ravasz gyilkosok, amiktől garantáltan éberek maradnak majd a játékosok, következő lépéseiket figyelve.

 

• Öltsd magadra az EXO páncélt - Az áltagostól a teljesen bizarrig a játékosok számos fegyverrel szerelkezhetnek fel, köztük egy szupererős páncélruhával is, ami emberfeletti erőt és tűzerőt biztosít a zombi hordák elsöpréséhez.

 

• Szórakoztató többjátékos mód - Játssz 3 barátoddal, teljesítsetek küldetéseket és hódítsátok meg a zombik lepte Willamette Memorial Megaplay Mall-t.