Get Adobe Flash player

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch (NS)

 

Merülj el Oliver lebilincselő kalandjában, és fedezz fel egy káprázatos, meseszerű világot bárhol és bármikor!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2019.09.20
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Térj vissza a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch varázslatos világába sosem látott formában! A LEVEL-5 klasszikusában Oliver egy felejthetetlen kalandra indul egy új barátokkal és veszedelmes ellenfelekkel teli világban annak reményében, hogy visszahozza anyját egy tragikus baleset után. A Wizard's Companion könyv egy példányával a kezében, és megbízható Drippy barátjával az oldalán, Olivernek egy gazdag fantáziavilágot kell beutaznia familiárisokat megszelídítve, ellenfeleket legyőzve, és felülkerekedve a számtalan kihíváson, ami közte és anyja megmentése között áll.

 

A bájos történetet a legendás Studio Ghibli által összeállított és készített animációk, valamint a díjnyertes zeneszerző Joe Hisaishi által írt zenék keltik életre. A Ni no Kuni: Wrath of the White Witch a gyönyörűen animált látványvilágot a magával ragadó zenékkel kombinálva nyújt egy semmihez sem hasonlítható, epikus szerepjáték élményt.

 

Vigyél magaddal egy egész világot - Vidd magaddal a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch-et bárhová is mész Nintendo Switch-en!

 

Sztárkészítőktől - A szerepjátékok mestere a LEVEL-5 munkája, a világszerte elismert Studio Ghibli animációi, és az elismert Joe Hisaishi által szerzett zenék kombinációja.

 

Magával ragadó történet - Egy bájos és egyben tragikus történet bontakozik ki a Studio Ghibli által összeállított és készített animációkon keresztül, angol és japán szinkronnal.

 

Mesteri szerepjáték - Hozzáértően megalkotott és megtervezett, ismerős RPG elemek keveréke, tele rengeteg felfedezhető helyszínnel, több száz legyőzésre váró lénnyel, rengeteg küldetéssel és titokkal.

 

Dinamikus küzdelmek - Váltogass szabadon a karakterek és familiárisok között a valós idejű és körökre osztott taktikai elemeket kombináló izgalmas harcrendszerrel!