Get Adobe Flash player

 

Hír - XBOX ONE DEMÓT KAPOTT A DEVIL MAY CRY 5

A The Game Awards alkalmából a Capcom és a Microsoft bejelentette a Devil May Cry 5 exkluzív demóját, ami mától ingyenesen elérhető minden Xbox One játékos számára. Ebben az izgalmas, szexi és stílusos demóban a játékosok a fiatal démonvadász, Nero szerepét ölthetik magukra, és nekiláthatnak Red Grave City utcái megtisztításának, valamint szembenézhetnek a hatalmas Mighty Goliath-tal a jó és gonosz örökös küzdelmében. A játékosok a Nero önjelölt „fegyverművész" barátja, Nico által tervezett különleges Devil Breaker karjaival hatalmas pusztításra képesek, melyek Nero közelharci mozdulataival, 'Red Queen' kardjával és távolsági 'Blue Rose' pisztolyával kombinálva még izgalmasabbá teszik az adrenalin-fűtötte harcokat. Ebben az akciódús demóban már ma megtapasztalhatod, hogy mi vár majd a Devil May Cry sorozat 2019. március 8-án érkező új részében.

 

A The Game Awards nézői megtudhatták az első részleteket a rejtélyes V karakteréről is, aki Nero és Dante mellett talán gyengének tűnhet, de sajátos harcstílusával képes három különböző démont is a segítségére hívni:

 

• Shadow - Egy gyors, négylábú, párducszerű lény, ami képes éles pengékké és tűkké alakulni a tökéletes közelharci támadásokhoz.
• Griffon - Egy madárszerű démon légi harcképességekkel, amikkel képes villámokat szórni ellenfeleire a magasból, és átrepíteni V-t Red Grave City utcáin.
• Nightmare - V legerősebb démona, ami gigantikus méretének köszönhetően egyszerű támadásaival is szétzúzza az ellenfeleket, de emellett képes fénysugarakat is lőni.

 

A három démon erejét kombinálva a játékosok halálközeli állapotba gyengíthetik az ellenfeleiket, hogy aztán V végső csapást mérjen rájuk sétapálcájával.

 

 

A Capcom továbbá örömmel jelenti be a közönség kedvenc Bloody Palace mód visszatérését, ami nem sokkal a játék megjelenését követően, 2019. áprilisában fog megérkezni egy ingyenesen frissítés részeként. Ebben a villámgyors módban a játékosoknak a rájuk támadó ellenfelek és főellenfelek hordáin kell átküzdenie magát egészen a pálya végéig. A Capcom felfedte a Devil May Cry 5 Cameo rendszerét is, amiben összekapcsolódhatnak a démonvadászok világai. Az internetre csatlakozva különleges vendégszereplőként más démonvadászok is beléphetnek a játékos világába, és akár Red Grave City utcáinak démonmentesítésében is segítő kezet, kardot, vagy pisztolyt nyújthatnak. A játékosok a vendég látogatását követően értékelhetik annak teljesítményét akár „Stylish!" jelzővel is, ha elégedettek voltak SSStílusos képességeivel.

 

A Devil May Cry 5 2019. március 8-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.12.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes