Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ SZTORI TARTALMAKKAL BŐVÜL A TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS

A Ubisoft® ma bejelentette a Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands új Operation Oracle bővítését, ami egy két ingyenes küldetést tartalmazó új narratív fejezettel egészíti ki a játékot 2019. május 2-án PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, melynek alkalmából 2019. május 2-5. között a Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands - és így az Operation Oracle is - minden platformon ingyenesen játszható lesz.

 

Az egyedül és kooperatívan is élvezhető Operation Oracle egy a Unidad által elrabolt Skell Tech mérnök kiszabadításával bízza meg a Ghost ügynököket. A tipikus mentőakciónak induló küldetés azonban hamar nem várt fordulatot vesz, és valami sokkal jelentősebb eseménnyé alakul. Felejts el mindent, amit eddig tudtál ellenfeleidről és barátaidról, ahogy a Ghost csapat vezetője, Cole D. Walker oldalán az igazság nyomába eredsz.

 

 

Az Operation Oracle koronázza meg a Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands két éve tartó folyamatos támogatását, valamint a Year 2 befejezését, ami négy nagy ingyenes frissítéssel bővítette ki a Ghost Recon univerzumot.

 

A játékosok már 2019. május 1-én előtölthetik a játékot PC-n és PlayStation 4-en még a 2019. május 2. 8:00-án kezdődő ingyenes hétvége előtt, végeztével pedig a teljes játék megvásárlását követően játékállásukat akár tovább is vihetik. További információkért látogass el a http://ghostrecon.com/freeweekend oldalra.

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2019.04.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes