Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WORLD NYÍLT VILÁGA

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma kiadott egy teljesen új Middle-earth: Shadow of WarTM előzetest, ami bemutatja a játék változatos és dinamikus nyílt világát. 


A videóból megismerheted Középfölde hatalmas tájait Mordor-on innen és túl, valamint egy kis ízelítőt ad a rajongóknak a számos új, felfedezésre váró helyszínből, mint Island of Nurn, Cirith Ungol, Gorgoroth és sok más. Az innovatív Nemesis rendszerrel minden játékos egy sajátos világot fedezhet fel és oszthat meg, ami minden eddiginél nagyobb, változatosabb és dinamikusabb.

 


A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.

 

A Middle-earth: Shadow of WarTM 2017. augusztus 25-től lesz elérhető Xbox One, Project Scorpio, PC, PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro platformokra.2017.05.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes