Get Adobe Flash player

 

Hír - SHAQUILLE O’NEAL ÚJRA BEROBBAN A PÁLYÁRA AZ NBA 2K18 LEGEND EDITION BORÍTÓJÁN

A 2K ma bejelentette, hogy az NBA 2K sorozat NBA2K18 Legend Edition borítóján a Hírességek Csarnokának tagja, Shaquille O'Neal fog szerepelni. Az elmúlt 16 év* legjobban értékelt NBA videojáték szimulációs sorozatának különleges kiadása átadja a pályát a nagy embernek, akit senkinek sem kell bemutatni, „The Diesel...The Big Aristotle...Superman...Shaq Daddy...", és aki az NBA történetének legdominánsabb centereként bővíti tovább örökségét.


„Szeretném megköszönni az NBA 2K-nek a folyamatos támogatást a kosárlabda és közvetítő karrierem alatt" mondta O'Neal, aki tavaly évvégén a Hírességek Csarnokába lépésével ünnepelte 19 éves karrierjének csúcspontja volt. „Izgatott vagyok, hogy az NBA 2K18 Legend Edition borítóján lehetek, és remélem a rajongóim remekül szórakoznak majd, ahogy újrakreálják legendás játékbeli pillanataimat!"


Az NBA 2K18 Legend Edition előrendelők a kijelölt üzletekben különleges Shaq relikviákra és játékbeli tartalmakra tehetnek szert.


Fizikai tárgyak:


• Limitált kiadású Shaq poszter
• 5 Panini cserélhető kártya
• Exkluzív matricák


Digitális tartalmak:


• 100,000 virtuális pénz
• 20 heti MyTEAM csomag
• Shaq játékbeli tárgyak
• És sok más!


Az NBA 2K18 Legend Edition-nel együtt ez a harmadik alkalom a 15-szörös NBA All-Star és 14-szeres All-NBA válogatott O'Neal számára, hogy NBA 2K borítón szerepel. A 19 NBA szezont végigjátszott O'Neal 2016-ban került be a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokába.


A Visual Concepts által fejlesztett NBA 2K18 még nem kapott PEGI besorolást. Az NBA 2K18 2017. szeptember 15-én fog megjelenni PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch és PC platformokra.2017.05.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes