Get Adobe Flash player

 

Hír - MONSTER HUNTER: WORLD BÉTA ÉS HORIZON ZERO DAWN TARTALMAK PLAYSTATION 4-EN

A vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom ma a Paris Games Week alkalmával megrendezett Sony PlayStation Showcase keretében bejelentette a Monster Hunter: WorldTM bétáját, ami 2017. december 9-12. között lesz elérhető a PlayStation Plus előfizetők számára. Kizárólag PlayStation 4-en továbbá egy különleges Horizon Zero Dawn csomag is elérhető lesz, ami Aloy íját és teljes páncélzatát, valamint egy Palico páncélszettet tartalmaz. Ha szeretnéd mozgásban is látni ezeket a kosztümöket és a játék teljesen új Rotten Vale helyszínét, nézd meg a legújabb előzeteseket.

 

A december 9-én induló exkluzív PlayStation Plus bétában a játékosok világszerte három izgalmas küldetésen vehetnek részt akár egyedül, akár vadásztársaikkal. A három napig tartó béta során a vadászokat az Ancient Forest területén a más fenevadak egészben lenyelésére képes Great Jagras és a vad és territoriális Anjanath várja, míg az igazán elszánt játékosok a sivatagos Wildspire Waste tájaira látogatva a sáros vízben áldozataira váró, páncélozott Barroth elejtését is megkísérelhetik.

 

 

A Horizon Zero Dawn fiatal gépvadásza Aloy is feltűnik a Monster Hunter: World PlayStation 4-es változatában jellegzetes íjával, ruházatával a Horizon Zero Dawn robotjainak külsejét kölcsönző Palico kosztüm kíséretében. A teljes páncélszett minden játékost tetőtől-talpig Aloy karakterévé varázsolja - még arcát is. A megjelenést követően elérhető Horizon Zero Dawn kollaborációs küldetés teljesítése után a szerzett különleges alapanyagokból készíthetők el a speciális kosztümök. A szükséges alapanyagokból a megfelelő játékbeli létesítménynél (Smithy) a játékosok megalkothatják Horizon Zero Dawn kollaborációs felszerelésüket. A Horizon Zero Dawn kollaborációs küldetés kezdetének pontos kezdetét egy későbbi időpontban fedjük fel.

 

A Paris Games Week alkalmával bemutatott új Monster Hunter: World előzetesben először látható továbbá a Rotten Vale helyszín. Ez a csontok és elpusztult szörnyek borította terület hatalmas és sajátos szörnyeknek ad otthon, akik csontágyukban várnak áldozataikra. Minél mélyebbre merészkednek a játékosok, a Rotten Vale környezete annál durvább lesz, veszélyes és mérgező köddel borítva, az utolsó pillanatig elfedve a közelben leselkedő veszélyeket. A Radobaan például a Vale területét található holttesteket páncélként viseli és a vadászoknak gyorsnak kell lennie, hogy lefejtsék csontpáncélzatát és elkerüljék támadásait. A vadászok egyedül, vagy akár más játékosok oldalán is szembenézhetnek a fenevaddal.

 

A Monster Hunter: World 2018. január 26-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint valamivel később PC-re.2017.10.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes