Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT AZ L.A. NOIRE!

A Rockstar Games ma örömmel jelentette be, hogy az L.A. Noire felújított változata mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A 1940-es évek Los Angelesében játszódó sötét és erőszakos detektív thriller, az L.A. Noire a frissen kinevezett nyomozó, Cole Phelps történetét mutatja be, ahogy valós bűntények inspirálta eseteket sorát oldja meg. Vizsgáld át a tetthelyet nyomokért, hallgasd ki a szemtanúkat és csapj le a bűnözőkre az igazság kutatása közben egy olyan városban, ahol mindenkinek van titkolnivalója.

 

Az L.A. Noire Nintendo Switch változata tartalmazza a teljes alapjátékot összes letölthető tartalmával együtt, valamint olyan egyedi lehetőségeket, mint a giroszkópos Joy-Con mód, gesztus-vezérelt irányítás, HD rumble, új kameranézetek, valamint érintőképernyős vezérlés a mobil detektíveknek.

 

Az L.A. Noire PlayStation 4 és Xbox One változata tartalmazza a teljes alapjátékot összes letölthető tartalmával együtt számos technikai javítással a még autentikusabb látványvilágért, köztük feljavított fény- és felhőeffektusokkal, új átvezető videó kameranézetekkel, nagyfelbontású textúrákkal és sok mással. Az L.A. Noire natív 1080p felbontásban fut PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint bámulatos 4K felbontásban PlayStation 4 Pro-n és Xbox One X-en.

 

Az L.A. Noire mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2017.11.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes