Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT AZ INJUSTICE 2!

Kezdődjön a harc! Mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra a nagysikerű InjusticeTM: Gods Among Us folytatása, a szupererőkkel teli InjusticeTM 2. A díjnyertes NetherRealm Studios által fejlesztett InjusticeTM 2 a DC szuperhősök és szupergonoszok széles kínálatával lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megalkossák és felerősítsék kedvenc DC karaktereik végső változatát.


Az InjusticeTM 2-ben folytatódik az InjusticeTM: Gods Among Us cselekménye egy megtört univerzumban, ahol minden kötelék megszakad és minden szövetség háborúba sodródik. BatmanTM és szövetségesei a társadalom helyreállításán munkálkodnak, miközben a Superman rezsim visszaállítását követelők ellen harcolnak. A káosz közepén egy új fenyegetés jelenik meg, ami a Föld minden lakóját veszélybe sodorja. A játékosoknak el kell dönteniük, hogy kihez lesznek hűek, valamint lehetőségük lesz egyedi és pusztító felszerelésekkel testreszabni az ikonikus DC karaktereket.


„A NetherRealms Studios alkotásai mindig fantasztikus játékélményt nyújtanak egy lenyűgöző történettel párosulva a hardcore és casual játékosoknak egyaránt, az InjusticeTM 2 pedig az eddigi legmegnyerőbb, legmélyebb játékuk." mondta David Haddadd, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „A magával ragadó narratívával, a közkedvelt DC szuperhősökkel, valamint az új felszerelés és testreszabás lehetőségekkel, az InjusticeTM 2 remekül példázza a stúdió folytonos megújulását."


„Rendkívül keményen dolgoztunk az InjusticeTM 2-n, hogy egy bámulatos történetet, valamint új lehetőségeket és játékmódokat hozzunk el a rajongóknak, hogy még jobban elmerülhessenek a játékban." mondta Ed Boon, a NetherRealms Studios kreatív igazgatója. „Nagy kihívás volt beépíteni az összes különböző elemet, de látva ahogy összeállnak a végtermékben, az egy igazi teljesítmény a NetherRealm számára." 

 
Az InjusticeTM 2 számos játszható DC hősének mindegyike sajátos játékstílussal és különleges mozdulatokkal rendelkezik. A végkimeneteltől függetlenül minden harc során lehetőség van új felszerelést és képességeket szerezni. Ahogy a játékosok egyre előrébb haladnak, új felszerelésekre tehetnek szert a hasznos státuszmódosításokat adó átlagos daraboktól, egészen a ritka, különleges mozdulatokat és képességeket biztosító példányokig. A játékosok minden megszerzett felszereléssel tovább alakíthatják karakterüket külsőségek, játékstílus és képesség terén egyaránt.


Az InjusticeTM 2 tartalmaz továbbá egy új Multiverse módot is, ami egy teljesen új világot kínál a játékosoknak a sztori kampányon túl, mely során egyedi kihívásokban vehetnek részt értékes jutalmakért. Az InjusticeTM 2 minden Multiverse világának megvan a saját története és sajátossága, ami megváltoztatja a játékmenet aspektusát. Ahogy a játékosok egyre előrébb haladnak, úgy nő a kihívások nehézsége is, valamint a teljesítésükért kapott jutalom is. A folyamatosan fejlődő és változó Multiverse új lehetőségeket biztosít a játékosoknak karakterük fejlesztésére, új felszerelések megszerzésére és kihívások teljesítésére.


Az InjusticeTM 2 Ultimate Edition változatban is kapható, ami hozzáférést ad az alapjáték karakterei mellett az összesen kilenc játszható karaktert magában foglaló három Fighter Pack tartalmaihoz is. A játékosok emellett három Premiere Skin segítségével egyes harcosokat alternatív karakterekké alakíthatnak új kinézettel, hanggal és dialógusokkal, a két exkluzív Gear Shader pedig lehetővé teszi, hogy alternatív színsémákkal alakítsák kedvükre karaktereiket. 

 


A játékosok mobilon is megtapasztalhatják az InjusticeTM 2 izgalmait, az App Store kínálatából iPhone, iPad és iPod Touch, míg a Google Play kínálatából Android készülékekre letölthető alkalmazással. A mobilos InjusticeTM 2 elődjéhez képest új és továbbfejlesztett harcrendszert, megnövelt mozgásteret, távolsági támadásokat, feljavított különleges mozdulatokat és sok mást tartalmaz, valamint páratlan on-the-go élményt nyújt, közte egy különálló Story móddal, ami a konzolos InjusticeTM 2 cselekményét mutatja be, egy küldetés alapú Operations módot, egy kompetitív Arena módot és sok mást. A játékosok a mobilos változat egyes kihívásait teljesítve felszereléseket szerezhetnek az InjusticeTM 2 konzolos változatába is.2017.05.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes