Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS!

A ZeniMax® Media cége, a Bethesda® Softworks örömmel jelenti be, a díjnyertes MachineGames új játéka, a Wolfenstein II: The New Colossus mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Wolfenstein II: The New Colossus keretében új magasságokba tör az akció és a káosz, ahogy BJ „Terror-Billy" Blazkowicz felkészül adrenalin fűtötte ámokfutására szabadságharcosok egy maréknyi csapatával egyetlen közös célért: kirugdosni a nácikat Amerikából!

 

 

„A Wolfenstein sorozat a hihetetlen akcióról, küzdelmekről és történetről ismert." mondta Jens Matthies, a MachineGames kreatív igazgatója. „A New Colossus keretében tovább feszegettük kreatív határainkat és alig várjuk, hogy végre a játékosok is megtapasztalják ezt a következő fejezetet."

 

A Wolfenstein II a nácik által irányított Amerikába vezeti a játékosokat, ahol a szabadságharcosok legrátermettebb tagjait kell felkutatniuk. Harcolj a nácikkal olyan ikonikus helyszíneken, mint Roswell álmos kisvárosa, Új-Mexikó, New Orleans sugárútjai és lápvidéke, vagy épp a poszt-nukleáris Manhattan. Vesd be ütős arzenálod fegyvereit, új képességeket, és gázolj át a több légiónyi fejlett náci- és szuperkatonán ebben a meghatározó belső nézetes lövöldözős játékban.

 

A Wolfenstein II: The New Colossus mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2017.10.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes