Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A TYRANNY!

A Tyranny-ben a jó és a rossz között zajló hatalmas háború véget ért - és a csatát a Kyros-nagyúr vezette gonoszok nyerték. A Nagyúr könyörtelen seregei uralják a világot, melynek meghódított lakói kénytelenek megtalálni a helyüket a háború tépázta vidéken, miközben Kyros leghatalmasabb Archonjai között viszály tör ki.

 

A játékosnak a Nagyúr új világrendjének behódolt világban elképesztő erővel bíró Fatebinderként kell helytállnia, útja során megfélemlítéssel, vagy épp lojalitással szerezve meg az irányítást a Terratus világának utolsó szegletében. a Kyros-hatalmának még ellenálló Tier-régióban.

 

Jellemzők

 

SZERTEÁGAZÓ, EGYEDI TÖRTÉNETENEK EGY KÜLÖNLEGES VILÁGBAN: A jó és a rossz között zajló háború már végetért, és a gonoszok nyertek.

 

VALÓS DÖNTÉSEK, KOMOLY KÖVETKEZMÉNYEK: A Nagyúr seregének Fatebindereként elképesztő hatalom összpontosul a kezedben, melyet az elfoglalt Tier-régióban vethetsz be. Vajon arra használod, hogy stabilitást és lojalitást hozz a vidékre, vagy inkább a megfélemlítés erejével próbálkozol?

 

KIHÍVÁSBAN GAZDAG, KLASSZIKUS SZEREPJÁTÉKOS HARC: Modern, taktikus, valós idejű, csapat alapú harcrendszer, melyet bármikor megállíthatsz, hogy stratégiai döntéseket hozhass.

 

EGY GAZDAGON KIDOLGOZOTT, EGYEDI HELYSZÍN: A Tyranny nem egy szimpla históriát kínál egy átlagos hősről, hanem a feje tetejére állítja a hagyományos történetmesélést, és teljesen új oldalról mutatja be a jó és a rossz között zajló küzdelmet.2016.11.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes