Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS!

Már országszerte kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Ubisoft legújabb játéka, a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, amiben ellátogathatsz Dél-Amerika csodálatos országa, Bolívia változatos vidékeire - ami mára a világ legnagyobb drogtermelőjévé nőtte ki magát. Bolíviát a kegyetlen Santa Blanca kartell tartja a markában, ami jó úton halad afelé, hogy a legbefolyásosabb alvilági szereplővé váljon. A Szellem elitalakulat tagjaként a Te feladatod a frontvonal mögé hatolva leszámolni a korrupt kormánnyal és véget vetni a kartell uralmának droglaborjaik felszámolásával, a csempész útvonalak lezárásával, a kapcsolati hálózatuk megszakításával és az ellenállók kiszabadításával. 


 

Szállj szembe El Sueño bandájával és kényszerítsd térdre Santa Blanca vezetőit egyedül, vagy akár 3 barátod oldalán! Játékstílusodtól függően megrohamozhatod az ellenséges bázisokat frontálisan, vagy becserkészheted őket lopakodva, drónoddal felderítve a terepet, majd hangtompítós fegyvereddel egyenként kiiktatva a gyanútlan ellenfeleket. Az informátorok kihallgatásával és titkos dokumentumok rögzítésével plusz adatokhoz juthatsz, és új küldetéseket nyithatsz meg, amik még könnyebbé teszik karaktered képességeinek fejlesztését. 


A Ubisoft által megalkotott eddigi legnagyobb nyílt világ bámulatos területeit és domborzatát 60 különböző járművel, köztük páncélozott kocsikkal, szuperautókkal, helikopterekkel, vagy akár hajókkal is bejárhatod!

 

Válj a Szellem alakulat tagjává és szabadítsd fel Bolíviát!2017.03.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 5 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 5 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • Far Cry 5 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes