Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A TEAM SONIC RACING

Sonic rajongók, motorokat beindítani! A SEGA® örömmel jelenti be, hogy vadonatúj, csapat alapú árkád versenyzős címe, a Team Sonic RacingTM mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Számos közkedvelt Sonic karakterrel és a Sonic-univerzum 21 pályával, a Team Sonic RacingTM-ben a kompetitív stílusú versenyzős címek legjobb elemeit kombináló futamokon versenghetsz barátaiddal.

 

A megjelenés alkalmából a SEGA egy mókás élőszereplős előzetest is kiadott, amiben valós emberek versengenek egymással egy izgalmas élelmiszerbolt futamon a sorok közt száguldva, és a legkülönbözőbb áruházi akadályokat állítva egymás elé az utolsó doboz Golden O's müzliért:

 

 

A díjnyertes Sumo fejlesztésében készülő Team Sonic Racing egy lenyűgöző árkád és pörgős kompetitív stílusú versenyzős cím, a Sonic univerzum közkedvelt karaktereivel és helyszíneivel. Versengjetek és győzzetek közösen az internetes vagy lokális többjátékos módokban a dinamikus csapatmechanika és a járműtestreszabás biztosította lehetőségekkel, majd szeld át elsőként a célvonalt!

 

A Team Sonic Racing mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2019.05.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes