Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A SONIC FORCES!

Hősök gyülekező! A Sonic ColorsTM és a Sonic GenerationsTM alkotóinak új játéka, a villámgyors platformer Sonic ForcesTM mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 


A Shadow rajongók számára továbbá mától elérhető az ingyenes Episode Shadow kiegészítő is, ami Shadow és Infinite rejtélyes háttértörténetére fókuszál három Shadow pályán keresztül. A kiegészítővel továbbá újrajátszhatsz több, mint 10 Modern Sonic pályát Shadow karakterével. A kijelölt üzletekben a SEGA/ATLUS Pack kosztüm csomagot és 4 művészeti kártyát tartalmazó Bonus Edition előrendelők egy plusz Shadow kosztümöt is szerezhetnek Hős karakterüknek.


A Sonic Forces keretében a játékosok romos tájakon száguldhatnak keresztül Modern Sonic, veszélyes platformokon szökellhetnek át Classic Sonic, valamint hasznos eszközöket vethetnek be saját Hős karakterüket irányítva, valamint olyan ikonikus és új ellenfelekkel csaphatnak össze, mint Dr. Eggman, Zavok, Metal Sonic és Sonic eddigi legfélelmetesebb ellenfele, Infinite.


Mától elérhető az Ian Flynn közreműködésével készített Sonic Forces digitális képregény negyedik fejezete is. A „Rise of Infinite" fejezet bemutatja Infinite múltját és annak történetét, hogyan vált Eggman ördögi szövetségesévé. A „Rise of Infinite" fejezet ide kattintva olvasható el.

 

A Sonic Forces mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2017.11.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes