Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A JUDGMENT

Takayuki Yagami igazság utáni nyomozása csak akkor ér véget, ha ő azt mondja, számodra azonban csak most veszi kezdetét, hiszen a Ryu Ga Gotoku Studio várva várt detektív-thriller játéka, a Judgment mától kapható PlayStation 4-re.

 

A megjelenés alkalmából kiadott előzetes alább tekinthető meg.

 

• Angol szinkronos változat: 

 

 

• Japán szinkronos változat: 

 

 

A Judgment főbb jellemzői:


• Az elismert Yakuza sorozat alkotóitól: A Ryu Ga Gotoku Studio gondozásában készült Judgment egy kegyvesztett védőügyvéd drámai történetét mutatja be, aki egy korrupcióban úszó és kétségbeesett világban keresi a megváltást.
• Nyomozz Kamurocho vöröslámpás negyedében: Öltsd magadra a magánnyomozó Takayuki Yagami szerepét, vess be innovatív detektív praktikákat és fedd fel a Kamurocho korrupt mélyén rejlő titkokat.
• Tapasztald meg az izgalmas küzdelmeket két harcstílussal: Teríts le egész bandákat a Daru stílus mindent elsöprő csapásaival, vagy koncentráld egyetlen ellenfélre pusztító támadásaidat a Tigris stílussal. Gyakorold a két stílus kombinálását a harcban a számos képességgel, fegyverrel, valamint kíméletlen (és fergeteges) EX Action mozdulattal, és fedezd fel a küzdelmek teljesen új dimenzióját!

 

A Judgment egy duplaoldalas borítót - másik felén az eredeti japán verzióval -, valamint egy Ryu Ga Gotoku Studio matricát is tartalmaz.

 

A Judgment mától országszerte kapható PlayStation 4-re angol és japán szinkronnal, valamint angol, francia, olasz, német és spanyol felirattal.2019.06.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes