Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A FOOTBALL MANAGER 2018!

A SEGA és a Sports Interactive örömmel jelenti be, hogy mától kapható a legismertebb sport menedzser szimulátor, a Football Manager 2018.

 

A Football Manager 2018 több, mint 1000 javítással és új funkcióval épít az előző epizód tavalyi sikerére, hogy az eddigi legjobb Football Manager élményt nyújtsa a játékosoknak. Az új személyzeti szerepek, a feljavított toborzási riportok, a meccselemzési javítások, a sajtótájékoztatók, az új játékos egyéniségek és morálok csupán néhány példa a számos új játékelemből és fejlesztésből. A fontosabb újítások a következők:

 

• Teljesen új dinamikai rendszer - Egy harmonikus csapat a pályán is jobban teljesít. Gondoskodj róla, hogy játékosaid jó kapcsolatot ápoljanak egymással - a pályán és azon túl is - és biztosítsd számukra a megfelelő öltözői légkört, hogy a legtöbbet hozd ki csapatodból.
• Feljavított meccsnap élmény - A teljesen új grafikai motor a sorozat történetének legjobb stadion világítását és karaktermodelljeit eredményezi, a letisztultabb mérkőzés kezelőfelület és modernizált megjelenés pedig sosem látott módon kelti életre csapatod.
• Valósághű toborzási rendszer - A világ legnagyobb klubjai által használt technikák valósághű reprodukálásával, köztük részletes adatelemzéssel és szélesebb körű toborzási lehetőségekkel jobb rálátásod van a potenciális leigazolható jelöltekre.
• Sport tudomány - Az új Egészségügyi Központban jobban átláthatod csapatod sérüléseit és állapotát, orvos csapatod pedig tanácsokkal és visszajelzésekkel lát el az egyes játékosok sérüléseinek kockázatáról, valamint arról, hogyan kerülheted el előfordulásokat edzés közben.
• Átdolgozott taktikai nézet - Az áttervezett taktikai nézet lelke az elemzés, ami teljes képet ad arról, miként működik stratégiád. Az új meccs előtti megbeszéléssel még jobban felkészülhetsz a meccsekre, az új szerepekkel pedig jobban kihasználhatod játékosaid képességeit.
• Feljavított fantázia toborzás - Az átalakított új kezelőfelület tökéletes a streameléshez és számos új beállítást tartalmaz a Fantázia Toborzás élmények javítására, köztük nagyobb csapat keretet és Gyors Kezdés opciót.
• Futball hírszerzés - A valósághű átigazolási piacon nyomonkövethetők az átigazolási díjak és szerződési értékek, még több feltétellel véglegesítheted a kiemelkedő üzleteket, mely során az intelligens átigazoló AI figyelembe veszi a játék világának kontextusát is.

 

A Football Manager 2018 mától országszerte kapható PC-re. 2017.11.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes